Értékeld az esküvői szolgáltatóidat!

Generic selectors
Pontos egyezés
Névben keres
Leírásban keres
Search in posts
Search in pages
Alábbi kategóriákban keres
beszámoló
Catering szolgáltatók
Ceremóniamesterek
Cukrászok
Dekoratőrök
DJ-k
Egyéb
Esketők
Esküvői filmesek
Esküvői fotósok
Esküvői ruha
Esküvőszervezők
Helyszínek
Smink és haj
Vőfélyek
Zenekarok

Teljes katalógus

minden szolgáltató egy oldalon

Kategóriák

esküvői szolgáltatások szerint

Új ajánlás

ajánld a szolgáltatód

Kategória: Catering szolgáltatók

Complet Event & Catering

Cégünk 1995 óta foglalkozik rendezvényszervezéssel. Ennek keretén belül a legkülönbözőbb céges rendezvények és magánrendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók, állófogadások, koktélpartik és egyéb rendezvények részleges vagy teljes körű megszervezését és lebonyolítását végezzük a rendelkezésre álló forrásoknak megfelelő legmagasabb szinten. Kreatív csapatunk minden elképzelést megvalósít és bármilyen témára megoldást talál.

Albatros Party Service

Kevesen gondolják, de a catering területén talán a legfontosabb dolog a BIZALOM! A megbízott cégnek a vendéglátó nevében kell helyt állnia a rendezvényen, képviselni a fontos partnerek előtt, ez pedig olyan bizalmat feltételez, amelyért komolyan meg kell dolgozni. Szolgáltatásainkkal igyekszünk minden olyan igényt kielégíteni, amely ügyfeleink részéről felmerülhet, és mindezt olyan színvonalon megvalósítani, amely tovább erősíti a bizalmat. Átfogó koncepció és minden részletre kiterjedő figyelem, erre épül minden rendezvényünk, akár kisebb létszámú, akár több ezer fős eseményről van szó.

Hot Dog Catering

Cégünk több mint 10 éve kezdte el működését azzal a céllal, hogy rendezvényeken, fesztiválokon, falunapokon, céges rendezvényeken amerikai hot-dogot értékesítsen mobil hot-dog kocsikból. Amiben segíteni tudunk: hot-dog kocsi bérbeadás, amerikai hot-dog, hamburger alapanyag ellátás a hét minden napján, rendezvény szervezés, fizetős vendéglátás.Nagy tapasztalattal rendelkezünk több ezer fős céges napok, promóciók tejleskörű lebonyolításában.

Waldorf Catering

A vendéglátás szinte valamennyi ágában jelen lévő party service vállalataként közel 20 esztendőnyi tapasztalatot tudhatunk magunk mögött. A gasztronómiához való hozzáállásunkat a hagyományok tisztelete mellett modern és friss szemlélet jellemzi. E filozófiánk markánsan megmutatkozik az általunk elkészített ételek minőségében, konyhatechnológiai megoldásainkban, és saját ötleteinken alapuló, kreatív tálalórendszereinkben.

Art Gastronomy

Minden eddiginél színesebb, vonzóbb és exkluzívabb cateringet biztosítunk a mindennapokban, megteremtve a legkülönlegesebb éttermek kimagasló minőségét és atmoszféráját – ügyfeleink egyedi elképzelései szerint – bárhol, bármikor. Nekünk ezt jelenti a kompromisszumok nélküli vendéglátás, ehhez van érzékünk, ezt szeretjük, ebben hiszünk, tapasztalja meg Ön is!

Gundel Catering

A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének közel 120 éve során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassuk vendégül a hozzánk betérőket, s vendégeink örök élményekkel távozzanak a Gundelből. A Gundel meghitt, kis létszámú esküvői összejövetelektől a több száz fős eseményekig rendezvények sokszínű világát kínálja egyedülálló minőségben gyönyörű termeinek egyikében, vagy az Ön által választott helyszínen.

Fody Event and Party Service

Cégünket 1991-ben a jelenlegi tulajdonos, Fodor József alapította. Az alapelgondolás az akkoriban már egyre inkább igényelt Party Service szolgáltatásokon alapult. A cég elindult a fejlődés rögös útján , néhol megelőzve a piaci igényeket is. A megalakulást követő második évben felépült saját konyhánk és raktárunk. 2003-ban Budakeszin elkészült új irodaházunk és így igazodva a kor elvárásaihoz, ebben a modern, központi épületben “egyesítettük erőinket”.A kezdetek óta már sok idő eltelt és sok minden megváltozott, két dolog azonban megmaradt:a lelkesedés és a szakma szeretete.Miért mi?- pontosság- rugalmasság- empátia- szakképzett dolgozók- közel két évtizedes tapasztalat- kreativitás- munkatársak folyamatos továbbképzése- meggyőző referenciák

Budapest Party Service

Több mint 12 éves catering szolgáltatói tapasztalatunk és a több ezer rendezvény, amit lebonyolítottunk a biztosíték, hogy Bennünket érdemes választania. Rendszeresen visszatérő ügyfélkörünk a garancia catering szolgáltatásaink színvonalára.Az Ön vagy a cége számára a vendéglátás és a catering nemcsak kötelesség, hanem eszköz is. Üzenetértékű megmutatkozás, párbeszéd a többiekkel: a családdal, barátokkal, partnerekkel.