Értékeld az esküvői szolgáltatóidat!

Generic selectors
Pontos egyezés
Névben keres
Leírásban keres
Search in posts
Search in pages
Alábbi kategóriákban keres
beszámoló
Catering szolgáltatók
Ceremóniamesterek
Cukrászok
Dekoratőrök
DJ-k
Egyéb
Esketők
Esküvői filmesek
Esküvői fotósok
Esküvői ruha
Esküvőszervezők
Helyszínek
Smink és haj
Vőfélyek
Zenekarok

Teljes katalógus

minden szolgáltató egy oldalon

Kategóriák

esküvői szolgáltatások szerint

Új ajánlás

ajánld a szolgáltatód

Kategória: Ceremóniamesterek

Tóth Mihály

A ceremóniamester a munkája harmadát a háttérben végzi. Ezt a párok sokszor úgy érzékelik, hogy minden megy “magától”. A szakmai tudás azonban nem derül ki az első beszélgetésen, sőt teljes egészében csak az esküvő napján látjátok. Hogyan válasszatok? Bízzatok az emberi tényezőben. Az az esküvői kolléga, akivel emberileg egy hullámhosszon rezegtek, érteni és érezni fogja azt, amit még magatoknak sem feltétlenül tudtatok megfogalmazni.

Farkas Stefán

Sokan állítják magukról, hogy ceremóniamesterek. Különösen az elmúlt néhány évben nőtt meg az új kollégák száma. A több, mint tíz ceremóniamesterként töltött évem alatt azonban mindig azt értékelték velem kapcsolatban a párok, hogy pontosan azt kapták, amit elvártak tőlem. Ezt ígérhetem Nektek is. Protokollosként, rendezvényszervező és vendéglátós múlttal egyszerűbb levezetni egy esküvőt. Már több mint 300 alkalommal segítettem a pároknak, hogy életük egyik legfontosabb napja probléma nélkül és az elképzeléseiknek megfelelően teljen el.

Hende Máté

Hideg fej és meleg szív – ez kell a jó döntésekhez a Dalai Láma szerint. Az esküvők világában is e kettőst követve lehet jó döntéseket hozni és közben szeretettel és élvezettel segíteni a párokat az esküvőjükön. Egy ceremóniamester önmaga nem képes létrehozni egy esküvőt. A kollégák, a vendégek és a pár közös munkája kell ahhoz, hogy jó hangulatú és gördülékeny legyen az esküvő. Ceremóniamesterként nekem az a feladatom, hogy a csapat jól tudjon együttműködni.

Marosi Viktor

Az esküvő kivételes alkalom mindannyiunk életében, ezért megszervezése rengeteg feszültséggel jár. Az én feladatom, hogy a pár és a vendégek számára ezt a napot élvezetessé, gördülékennyé és emlékezetessé tegyem. Egy esküvő lebonyolításakor az elegancia és a diszkréció éppolyan fontos, mint a jól összehangolt háttérmunka. Ezek hiányát még egy pontosan megszerkesztett programterv sem tudja pótolni. Fontos, hogy mind a pár, mind a szolgáltatók támaszkodni tudjanak valakire, aki kézben tartja az eseményeket. Egy ceremóniamester mindig jókor, jó helyen cselekszik, és nem mutatkozik többször a szükségesnél.

Kormos Róbert

Amikor a dolgok csak úgy „maguktól” történnek… Természetesen ez nem igaz, ám ennek az illúziója nemcsak a vendégek kiváltsága hanem a tiétek is. Sőt! Frusztráló dolog, ha minden apró- cseprő dologgal titeket találnak meg akár a szolgáltatók, akár a vendégek az esküvőtökön. Ilyenkor hirtelen ifjú párból rendezvény menedzserré avanzsáltok. Jól tudom, hogy rengeteg időt, és fáradságot öltök, a szervezésbe, az előkészültekbe azért, hogy minden tökéletes legyen. Így megérdemlitek, hogy a nagy napon csak kényelmesen hátradőljetek, és hagyjátok, hogy a dolgok, csak úgy „maguktól” megtörténjenek

Molnár László András

Legyen olyan az esküvőtök, amilyet TI szeretnétek és ne olyan, ahogy “szokás”, meg mindenki más gondolja. A stílusom magában hordozza mindazt, ami egy elegáns esküvőhöz illik. A megjelenésem, kommunikációm, diszkrécióm, találékonyságom, vidámságom, szervezőkészségem, program ötleteim, csapatban való gondolkodásmódom biztosítja számotokra az önfeledt és gondolkodásmentes szórakozást az esküvőtökön.

Hunyi Péter

Gondoljátok végig, hány olyan pillanatot tudtok mondani az életetekben, amikor minden számotokra fontos személy ott van Tőletek karnyújtásnyira és együtt osztoztok a sorsdöntő pillanatokban?! Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult időt a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik. Ez alól nem kivétel az esküvőtök sem! A jó esküvő alapja a harmónia! Harmónia a vendégeitekkel és harmónia az értetek és szeretteitekért dolgozó stábtagokkal. Ennek a harmóniának a megteremtésére hivatott a Ceremóniamester!

Illés Péter

A háttérmunka, a szolgáltatók összekötése, a násznép terelgetése – leírva nem tűnik túl nagy feladatnak, azonban ezek olyan kivitelezése, hogy se a vendégek, se a pár ne lássa, hogy ez mekkora munka – ez már igazi kihívás. Az esküvőkön ceremóniamesterként nekem a tökéletes megvalósítás mellett a hangulat és a stílus a legfontosabb. Büszke vagyok rá, hogy több, mint 250 pár bízta rám a ceremóniamesteri feladatokat, sőt eljuthattam többször is az országhatáron túlra ebben a szerepben.