Csodálatos Nap – Kanev Orsi

Esküvőszervezők

Információk:

Hiszem, hogy az élet egyik legszebb és legmeghatóbb napja, mikor a család és a barátok előtt kimondjátok az a nagy igent! Nagy szavak ezek, de megélve valóban így érzed majd.
Nekem minden esküvő más, ez (is) elcsépeltnek tűnhet, de fontos dolog. Hiszen ha belegondoltok mindenki más, és amikor két ember köti össze az életét, megduplázódik a MÁS fogalma is.
Nem lehet egy kaptafára felépíteni egy esküvőt, nem lehet ugyanazokkal a szolgáltatókkal megszervezni minden egyes nagy napot. Egy jó szervező ezt érzi, tudja az új a trendeket, ismeri a minőségi szolgáltatókat, így nem érhet meglepetés Titeket és nem utolsó sorban még spórol is Nektek – időt és energiát mindenképpen.
Én nagyon lényegesnek, hogy megismerjem kicsit a párokat, hogy tudjam az igényeiket, lássam magam előtt az elképzeléseiket. Számomra elengedhetetlen, hogy számos szolgáltatót tudjak ajánlani, hogy a minden igényre a legmegfelelőbbet kínálhassam Nektek, hogy a Ti napotokra a Ti csapatotokat hozzam össze.
Olyan esküvőt alkothassunk közösen, melyet Ti is magatoknak éreztek és nem utolsó sorban a meghívott vendégek az esküvőtöket úgy emlegetik majd: milyen jó is volt, emlékszel?

Kapcsolat

  • info@csodalatosnap.hu
  • www.csodalatosnap.hu
  • facebook.com/CsodalatosNap
  • +36303170923

Add tovább!

Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel, hogy még többen osztozzunk a tapasztalatokban!

Értékelés:

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Ragyogó0%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Rossz0%

Írjon értékelést!

Az értékelés beküldését követően ellenőrizzük azt, hogy megfeleljen a hatályos jogszabályoknak.

Vélemények