Értékeld az esküvői szolgáltatóidat!

Generic selectors
Pontos egyezés
Névben keres
Leírásban keres
Search in posts
Search in pages
Alábbi kategóriákban keres
beszámoló
Catering szolgáltatók
Ceremóniamesterek
Cukrászok
Dekoratőrök
DJ-k
Egyéb
Esketők
Esküvői filmesek
Esküvői fotósok
Esküvői ruha
Esküvőszervezők
Helyszínek
Smink és haj
Vőfélyek
Zenekarok

Teljes katalógus

minden szolgáltató egy oldalon

Kategóriák

esküvői szolgáltatások szerint

Új ajánlás

ajánld a szolgáltatód

Kategória: Dekoratőrök

Kreatív E Dekor

Egyedi általatok megálmodott, és a mi szakmai tapasztalatainkkal, és kreativitásunkkal megtervezett és kivitelezett esküvői és rendezvény dekorációk készítésével foglalkozunk, azért hogy az egyedi még különlegesebb legyen. Minden munkánk alkalmával egy mottót követünk: lehetetlen nem létezik. Hát ezért válassz minket.

White Wedding

A White Wedding Dekoráció egy fiatal művészekből, grafikusokból és dekoratőrökből álló csapat, mely azért jött létre, hogy esküvők és rendezvények területén stílust, eleganciát és minőséget képviseljen. Fontos számunkra, hogy munkáinkban kövessük a legújabb irányvonalakat, trendeket, ezáltal egyedi, minőségi dekorációs megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink számára.

Mosolyszervíz

Általunk készített esküvői és egyéb ünnepi teremdekorációkról számtalan referenciaképet tudunk mutatni hogy ne okozzon problémát, ha esetleg tanácstalan milyen színben, stílusban, formában pompázzon a terem a nagy napon. Választhat léggömb, textil és fénydekorációink, többféle székszoknyánk közül. Kérésére felmérjük a helyszínt, fényképes árajánlatot készítünk amelynek elfogadása után Önnek semmi más dolga mint megnyugodni, hogy a dekoráció biztosan rendben lesz. A jobb oldali menüpontokra kattintva kizárólag általunk készített dekorációkról készített fotokat lapozgathat.

Berki Alexandra Wedding & Event Decoration

2013.-ban kezdtem el tanulni a dekoratőr szakmát. Ez a folyamat mai napig tart, egészen ameddig élek, ameddig ennek a szenvedélynek hódolok. Aki minket megkeres, annak rengeteg lehetőséget kínálunk! Tudtok teljesen személyre szabott ajánlatot kérni tőlünk, amit egy személyes találkozó során átbeszélünk. Ez alapján készítünk egy árajánlatot. Ha ez tetszik és elfogadjátok, akkor szerződést írunk. A helyszínre mindig elmegyünk, szeretjük látni élőben is, úgy mindenkinek egyszerűbb. A nagy nap előtt mindig találkozunk legalább még egyszer, hogy újra átvegyük az egész dekorálás menetét.

Inda Virágüzlet

Friss virágok, kellemes környezet, szívélyes, szakszerű kiszolgálás – kell ennél több egy virágcsokor vásárlásához? Igen – mondhatnánk, mert mindezek mellett a látvány összhangja is hozzájárul az élménygazdag vásárláshoz. Az Inda virágüzletben a színek, formák, áruk összhangjának megteremtésére törekszünk, hogy a hozzánk betérő vásárlók érezzék üzletünkben a kreativitást és egyediséget.

Czerka Dekor

Családi vállalkozásnak indult. Egy lakberendező és egy pirotechnikus belesodródott a rendezvények világába. És nem bántuk meg. Mert így szinte minden héten van egy helyszín, amit berendezhetünk. Berendezzük, hogy a vendéglátó olyan környezetben fogadhassa vendégeit, mintha a saját otthonában tenné ezt. Kedvenc színekkel, anyagokkal, virágokkal, fényekkel és személyes tárgyakkal körbevéve. Egyedi dekorációk tervezését és kivitelezését ígérjük. Van elegáns szoba, van romantikus szoba, van bohém szoba. Van színes és van monokróm. Van minimál és van díszes. És vannak ilyen esküvők is. Nem ragadtunk egy stílusba, hisz mindent szeretünk kipróbálni.

Natural Wedding Decor

Az esküvőkön a célunk megtalálni a párokhoz tartozó dekorációt, amit aztán a legnagyobb szeretettel, lelkesedéssel és precizitással készítünk el. Legtöbb esetben ketten készítünk el mindent, talán ebből fakad az az egység, amit a dekorációink képviselnek. Mindig az a legnagyobb dícséret számunkra, amikor a vendégsereg a párt látja a dekorációban, hiszen akkor elértük a célunkat. Szeretettel, Gulácsi-Szakács Emese és Gulácsi Norbert

Florentin

A menyasszonyi csokrok és virágdíszek fontos szereplői a nagy napnak. A virágok szépségükkel, színeikkel, illatukkal egyedi hangulatot teremtenek minden esküvőnek. A tiednek is… A Florentin több mint tíz éve ugyanolyan gondosan és lelkesen készíti személyre szóló esküvői díszeit, ezzel téve teljessé az ünnepet. Nézz körül esküvői albumainkban, tervezz és kérj árajánlatot, vagy egyszerűen csak álmodozz egy virágzó esküvőről…

Perlaky Rendezvénydekor

Esküvő? Évforduló? Gyerekzsúr? Céges parti? Bál?… A dekorációval megbízhat minket! Annak az embernek aki fontosnak tartja az ünnepet, sőt időt, energiát, pénzt nem sajnálva szükségesnek tartja, annak nem kell semmit mondanom. Nincs más dolgom mint segítségére lennem abban, hogy ez az alkalom igazi ünnep legyen. Bár tudom ez nem az általam leterített szép szöveteken, vázába tett gyönyörű virágokon múlik, hanem azon, hogy azok az emberek akik szeretik és tisztelik egymást egy asztalnál ülve egymás szemébe nézve tudatják egymással, hogy ez a pillanat értékes , fontos mindenkinek és örülnek, hogy ennek részesei lehetnek.

Elek Csilla

Az esküvő, mely a szerelem örömteli ünnepe, alkalmat ad arra, hogy a menyasszony és a vőlegény rendkívül személyes módon fejezhesse ki ízlését, kreativitását, lelkesedését. Annak eldöntése, hogy mi is tetszik igazán, gyakran igen nehéz feladat. Ebben szeretnénk profi módon segíteni, harmonikus egésszé rendezni, hogy fesztelen modern vagy romantikus hangulatú, de a látvány mindig egy tökéletes életreszóló alkalom legyen. Különleges textilekkel, gazdag színválasztékunkkal, ötletek százaival, kellékeinkkel, rengeteg székhuzatunkkal hozzuk elérhető közelségbe az eleganciát a jegyespár számára

Orsi Dekor

Már megvan a helyszín, a ruha, a vacsora és a násznép, csak a csokrok és a virágdíszek hiányoznak? A legjobb helyen jársz, hisz nálunk a csokroktól az asztaldíszeken át a boldogságkapuig mindent megtalálsz, ami virág.

Virágszép

Cégünk több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a virágkötészet és dekoráció terén. Az eddigi munkáink során mindig arra törekedtünk, hogy megrendelőinket maximálisan kiszolgáljuk, legyen az egy születésnapi rendezvény, partner party, vagy akár egy nap, amikor két ember összeköti az életét. Mi nem ismerünk lehetetlent!

Főnix Virág

Elegáns virágos megoldások ünnepekre és hétköznapokra. Szereted az igazán szép és friss virágokat, kedveled modern és exkluzív virágkötészetet? Rendelkezésedre állunk bármilyen alkalom is legyen!

Csipkevirág Esküvői Dekoráció

Célunk, hogy életetek egyik legszebb napját még szebbé tegyük, és az általatok megálmodott stílus és színvilág alapján részletekre is kiterjedően készítsük el az esküvői virágokat és a teljes esküvői dekorációt. Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállatokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg.

Love DIY Wedding Decor

A Love DIY Wedding blogon rengeteg DIY = csináld magad esküvői dekorötlet és tipp vár Rád – a legjobb helyszínektől kezdve a meghívókon át, a köszönőajándékokig 🙂 Ha további ötletre, segítségre van szükséged – esetleg velem terveznéd az esküvődet, keress bátran elérhetőségeimen.

Álomvirág Dekor

Csapatunkkal 2005-óta készítünk egyedi dekorációkat esküvőkre és rendezvényekre, e mellett Virágszalonunkban egyedi kézzel készített alkotásainkkal várjuk a kedves vevőinket, mint vágott virágok, virágcsokrok, cserepes növények, asztali kompozíciók, ajándéktárgyak, minőségi selyemvirág készítmények, héliumos léggömbök, kegyeleti alkotások. Munkáink minősége megállja a helyét a kreativitáson alapuló versenyeken, és az országos esküvői magazinok címlapján is egyaránt.

Vintage Chics

Vintage esküvőszervezés, bohém esküvők, rusztikus esküvők szervezése, dekorálása Tóth Zsuzsanna. Sok éve foglalkozom rendezvényszervezéssel, sokáig csak céges konferenciák, csapatépítések voltak terítéken. Szeretem az elegáns, romantikus, kifinomult, letisztult vonalakat, de nem áll messze tőlem, a bohém stílus sem, kedvelem a csipkés, francia stílust, így az általam dekorált események enteriőrje is ezt a hangulatot tükrözik vissza. Ezt szeretném kicsit kiegészíteni, szeretek bohém, laza hippi esküvőket szervezni, de nem áll messze tőlem a teljesen letisztult naturális, és még inkább a zöldített eseményszervezés sem.Keressetek bizalommal, alkossunk együtt maradandó élményt Nektek!

Chetres Event Decoration

Teljes dekorációk készítésével, bútorok és tárgyak felújításával és bérbeadásával foglalkozunk. Teljes esküvői dekorációk elkészítéséhez személyre szabott árajánlatot készítünk. A komplett esküvői arculat elkészítésében a segítségetekre tudunk lenni. Így a meghívótól az utolsó szál virágig egy stílusban tudhatjátok a Nagy napotok megjelenését. Esküvőkre, fotózásokra és más eseményekre praktikusan ki is bérelhetőek tárgyaink, akár úgy, hogy Ti állítjátok be a végleges helyükre. Nekünk ezzel időt, magatoknak pedig pénzt spórolhattok.

Brill Dekor

Ha majd eljön “Az a nap” amikor mindennek szépnek, jónak és sikeresnek kell lenni, hogy nektek és a vendégeiteknek feledhetetlen, csodálatos hangulatot, élményt adjon, akkor azt előre meg kell tervezni-szervezni. A legszolidabb helyszínt is ünnepélyessé tesz egy szépen feldíszített asztal. Vállaljuk a helyszín díszítését dekorálását textil és virág harmonikus kombinálásával a legváltozatosabb színekben. Igyekszünk ötletekkel segíteni, hogy valóban felejthetetlen legyen az alkalom!

Flow’& More

Teljes körű esküvői dekorációt készítünk. Menyasszonyi csokrokat, kitűzőket, fejdíszeket, asztaldíszeket, autódíszeket és helyszíni dekorációt. Egyénre szabottan készítünk el Nektek bármit, amit csak megálmodtatok a nagy napra. Nem kell megijedni, ha még nincs konkrét elképzelésetek: egy személyes találkozó alkalmával szívesen segítünk kitalálni melyik stílus, milyen hangulat illik a legjobban Hozzátok és az általatok választott helyszínhez.

Bodza Virágműhely

Családi vállalkozásunk már 20 éve foglalkozik virágtermesztéssel Szabadszálláson. 2013-2014-ben már érlelődött egy új gondolat, egy virágbolt vagy virágműhely megnyitása, míg végül 2015 januárjában Bodza Virágműhely néven ez meg is valósult. Vállaljuk esküvők, rendezvények, céges vacsorák, irodák, szállodák, éttermek dekorálását, selyem-, száraz-, de legfőként élő virágokból, az ország bármely pontján.

Gruber Andi

A G.A.W.D. egy kreatív műhely, ahol a legnagyobb gonddal szövögetjük a ránk bízott esküvők látványának, hangulatának terveit, munkálkodunk annak minden apró részletén – a különleges „wow”-elemektől kezdve a grafikai arculaton át a romantikus , buja virágkreációkig és installációkig. Fontos küldetésnek tekintjük, hogy azok a párok, akik kitüntetnek minket bizalmukkal, minőségi szolgáltatást és egy örökre maradandó, kedves emléket kapjanak tőlünk, életük egyik legfontosabb napjáról.

Dobos Dekor

Mitől más egy Dobos Dekoros esküvő? A megkülönböztetett figyelemtől. Mert számomra ez a természetes. A sablonmentességtől. Mert a ti elképzeléseitek a mérvadók, nem pedig az, hogy mit hogyan “szokás” a választott helyszínen díszíteni. Sőt! A “fordított tervezéstől”. Mert ha azt szeretnétek, az általatok meghatározott költségkeretbe igazítom be a látvány elemeit. Az újdonságok iránti érzékenységtől. Mert csapatom minden tagja szereti és keresi az új megoldásokat. Szívesen megvalósítjuk egyéni ötleteiteket.

Viola Violetta

A Viola Violetta Showroom szeretettel üdvözli Önt! Reméljük, hogy az évtizedes tapasztalattal rendelkező és különleges tehetséggel megáldott virágkötő művész, Viola Violetta különleges világa Önt is lenyűgözi majd! A szépség, a természet és a virágok, valamint a művészet harmóniáját megalkotni egy csokorban, ez a hitvallásunk. Az egyedi elképzelésnek maximálisan megfelelve, gondos és precíz, minden részletre kiterjedő művészi munkánkkal szeretnénk elérni, hogy az esküvő napjára a virágdekoráció tökéletes és álomszerű legyen. Az esküvő napja, mint az egyik legfontosabb nap életünkben, legyen lenyűgöző. A kiválasztott helyszín adottságaihoz alkalmazkodva tervezzük meg a művészi virágdekorációt ügyelve a legapróbb részletekre.

LiliViri Virágüzlet

Martin Mónikának hívnak és 20 éve dolgozom virágkötőként. Munkáimat a kreatív virágkötészet jellemzi, igyekszem megfelelni az aktuális trendeknek úgy, hogy a saját személyiségemet is tükrözzék az elkészült munkáim. Az évek folyamán igyekeztem megszerezni vevőim bizalmát, és megfelelni az elvárásaiknak. Megszállottja vagyok a virágnak minden formában, legyen szó akár egy esküvő, rendezvény, vagy templomi dekorációról. De ugyanolyan jó szívvel készítek el egy meglepetésnek szánt virágdobozt, csokrot.

Esküvői Dekorációk

Imádjuk az esküvőket, minden szépségével, eleganciájával. Sokszínűsége folyamatosan inspirál minket. Minden esküvői dekoráció külön kihívás számunkra a tervezgetés első fázisától kezdve az utolsó simításig. A textilek, a székszoknyák, a kristályok, a fények, a léggömbök és az apró kiegészítők adta számtalan design által lesz esküvői dekorációd egyedi, stílusos és megismételhetetlen.

Margaréta Virágműhely

Zólomy Luca Margaréta vagyok, virágkötő-berendező. 2007-óta dolgozom a szakmában, mindez azonban nem csupán a munkám, de a hobbim, sőt, a szenvedélyem is egyben. A munkámban első helyen szerepel a minőség és a szakértelem. Szeretem a kihívásokat, szeretek új, egyedi dolgokat alkotni, tervezni. Saját vállalkozásomat 2014-ben indítottam el. Úgy érzem, számomra az esküvői virágdíszek elkészítése a legkedvesebb, de rendezvények, céges vacsorák, szállodák, irodaházak dekorációit is nagy örömmel vállalom, természetesen.

Arioso

Arioso virágküldés, virágfutár akár aznap. Büszkék vagyunk, hogy a legfrissebb szezonális virágokból válogatunk itthoni és külföldi termelőktől egyaránt. Küldetésünknek erezzük és örömet okoz számunkra a természet szépségeinek bemutatása. Örömünkre szolgálna, ha tanácsot adhatnánk Önnek élte minden jelentős pillanatainak virágdekorációjához. Az Arioso tiszta és természetes stílusban tervezi meg az egyedi és elegáns berendezést. Filozófiánk alapköve, hogy TERMÉSZETESEN bánunk a növényekkel.

Made in Heaven kreatív esküvőműhely

Rendhagyó esküvőket szervezünk egyedi megoldásokkal, hangulatos helyszíneken. A hamupipőkés mesénél talán nem is kell szemléletesebb példa arra, miben tudunk nektek segíteni. Kreatív ötleteinkkel, precíz és pontos tervezéssel, különleges megoldásokkal, minőségi szolgáltatásokkal és profi szervezéssel járulunk hozzá esküvőtök megszervezéséhez és életetek nagy napjának teljeskörű lebonyolításához.

Fleur&Ballon Dekor

A munkánk többrétű, és picit belenyúlik a rendezvény szervezés témakörébe is, hisz a hozzánk fordulók teljes, kidolgozott koncepciót kapnak tőlünk. Legyen szó egy vállalati rendezvény dekorációjáról, esküvői dekorációról, esetleg magánrendezvényről.FONTOSNAK TARTJUK: hogy a dekoráció, mint komplett egész, a rendezvény koncepciójához igazodjon, azt kiegészítve nyújtson maradandó élményt a Megrendelő és a résztvevők számára.

Kincseskert

…Életed legszebb napjára kertünk legszebb virágait kínáljuk Neked, sokéves virágkötészeti és dekorációs tapasztalattal és sok – sok odafigyeléssel! Hogy esküvőd tökéletes, gyönyörű és egyedi legyen! Segítségedre lehetünk a csokrokon, virágdíszeken kívül modern fazonú székhuzatainkkal, Chiavari és egyéb designos bankett székeinkkel, látványos bútorokkal, kiegészítőkkel, hagyományos és modern fény technikával…

Jégvirág

Milyen is egy jó esküvői dekoráció?Az esküvői dekoráció a pillanat művészete. Egy pillanat áll rendelkezésre, hogy a vendégsereget és a megrendelőt elbűvöljük,meghökkentsük és egy örök élményt véssünk az emlékeik közé.Ez az a pillanat, amikor megáll a tekintet és egy csipetnyi mosoly egy csöppnyi könny kíséretében befogadja a szépet, annak a napnak a varázsát.A Jégvirág választ ad a kérdésekre, megoldást kínál az elképzelésekre és megvalósítja az álmokat!

Flora Studio

Cégünk a flora studio kreatív csapata immár több mint tíz éve Molnár Csilla mester virágkötő vezetésével dolgozik azon,hogy az Önök életének egyik legszebb és legemlékezetesebb napjait virág dekorációinkkal tökéletessé tegyük. Célunk,hogy ünnepeiket virágainkkal feledhetetlenné varázsoljuk. Sok éves tapasztalatunk segítségével és a szakmánk iránt érzett szeretet által csodálatos alkotások születnek.