Dióra Esküvői Ruhaszalon

Esküvői ruha

Információk:

Ha nagyot álmodó vagy, különleges esküvői ruhára vágysz, és imádod a kifinomult, púder színeket, akkor luxus szalonunkban meg fogod találni a rég keresett ruhát! Magyarországra először hozunk el egy olyan luxus esküvői ruha kollekciót, amiről eddig csak a külföldi honlapok által álmodozhattál. Márkáinkat többek között Eva Longoria, Mariah Carrey is választja a vörös szőnyegre, mely bizonyítja azok exkluzív minőségét.

Kapcsolat

  • info@dioraeskuvo.hu
  • www.dioraeskuvo.hu
  • facebook.com/dioraszalon

Add tovább!

Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel, hogy még többen osztozzunk a tapasztalatokban!

Értékelés:

2
2,0 rating
2 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Ragyogó0%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge100%
Rossz0%

Írjon értékelést!

Az értékelés beküldését követően ellenőrizzük azt, hogy megfeleljen a hatályos jogszabályoknak.

Vélemények

2,0 rating
2019-03-05

A bolt belülről nagyon szép , de sajnos a kiszolgálás egyáltalán nem volt professzionális. Némelyik ruha már most nem nézett ki szép újnak. Az én ruhapróbám egy “fejmosás – kioktatással” kezdődött, ami nekem egyáltalán nem tartozik bele egy exkluzív környezetbe . Ezután pedig az asszisztens hölgy csak úgy kiment a próbáról és beküldte varrónő kolléganőjét , aki nagyon kedves volt de azon kívül, hogy segített a ruha feladásában nem igazán volt jártas bármi másban . Bár magát a ruhát megtaláltam , ezután a “kiszolgálás” után a ruhát inkább az eredti boltból fogom megvenni külföldről, ahol valóban professzionális segítséget kaptam .

Anonymous
2,0 rating
2018-04-05

Sajnos a választott ruhám viseltes volt, biztosan nem csak 3x volt kaidva. Fél óra viselés után a derekamon meggyűrődött, kiengedett pedig nem ültem le benne és nem fűzős volt tehát nem az vilt a baj, hogy rosszul lett befűuve!
A választott öv amihez az anyagot 2 héttel előtte leadtam szintén rondán volt felvarrva. A ruha nem volt illatos mikor elhoztam. A visszavitelnél jeleztem ezeket a válasz egy mosoly és a ,”remélem azert szép napotok volt”.
A szalon és a ruhák gyönyörűek de ha kifizetek 240 000 Ft-ot nem erre vágyom!!!
Mivel az esküvőm előtti napon délután szembesülhettem csak ezekkel a dolgokkal így már nem volt mit tennem.
A véleményemet azért írtam le és akkor is azert mondtam el, hogy lehessen javítani a kiszolgáláson, mert nem elég a profi facebook és a hangzatos szavak.

Sütő Melinda