Értékeld az esküvői szolgáltatóidat!

Generic selectors
Pontos egyezés
Névben keres
Leírásban keres
Search in posts
Search in pages
Alábbi kategóriákban keres
beszámoló
Catering szolgáltatók
Ceremóniamesterek
Cukrászok
Dekoratőrök
DJ-k
Egyéb
Esketők
Esküvői filmesek
Esküvői fotósok
Esküvői ruha
Esküvőszervezők
Helyszínek
Smink és haj
Vőfélyek
Zenekarok

Teljes katalógus

minden szolgáltató egy oldalon

Kategóriák

esküvői szolgáltatások szerint

Új ajánlás

ajánld a szolgáltatód

Kategória: DJ-k

DJ. Sam

Információk: Mióta az eszemet tudom, imádom a jó zenét. Eleinte szűk körben tudtam csak bemutatni a kedvenc lemezeimet, az általános iskolai tini discokban és klub-délutánokon. 1988-tól lehetőséget kaptam, hogy nagy nyilvánosság előtt is bizonyíthassak. Az...

Wellwed

Információk: Norbert Brotya is the founder and CEO of WELLWED. He is passionate about human connection. He is surrounded by people who share a passionate commitment around a common purpose, anything is possible! Norbert’s journey started when he married...

Tomi Dj

Információk: Esküvői Dj és Ceremóniamester Professzionális hang-és fénytechnika Exkluzív megjelenés Közel 20 éves zenei tapasztalat (énekesként, hangszereken és a Dj pult mögött). Több mint 1000 vidám éjszaka, 100.000-nél is több elégedett ember. Profi...

Dj Rici

Tudom, nagyon nehéz megtalálni a megfelelő embert, aki szimpatikus, profi technikával rendelkezik, széles zenei repertoárral dolgozik, teljesíti kéréseiteket, odafigyel az események menetére, az apróbb részletekre is. Ebben a keresésben segít, ha alaposan átnézitek, átolvassátok a honlapomat!

DJ Goor

Mára kizárólag csak esküvőkön és vállalati rendezvényeken kamatoztatom a tudásomat. A célom mindig az, hogy az ifjú pár kéréseinek figyelembevételével, alkalmazkodva a násznéphez, felejthetetlenné tegyem azt a bizonyos nagy napot, hiszen az esküvő az ember életében meghatározó élmény. Azt vallom, hogy egy esküvői bulin minden korosztály számára meg lehet találni a számára emlékezetes zenéket. Fontosnak tartom és mindig nagy hangsúlyt fektetek a násznéppel való kommunikációra.

Esküvői DJ

Az esküvői dj megoldja a hang és fénytechnikai, zeneszerkesztési kérdéseket, valamint egész éjjel szórakoztató műsort prezentál, pihenő nélkül, egy személyben, nem utolsó sorban elérhető áron. A DJ az, aki először érkezik az esküvő helyszínére és utoljára hagyja el azt.

Szűcs Viktor DJ

Tapasztalt esküvői DJ-t kerestek? Vidám családi ünnepséget, fergeteges hangulatot és változatos zenéket szeretnétek? Nos, ha egy elhivatott, valós szakmai háttérrel rendelkező esküvői DJ-t kerestek, olyat, akivel egy nyelvet beszéltek, aki kéréseiteket rugalmasan kezeli, akkor a legjobb helyen jártok.

Best of Disco

Esküvői DJ szolgáltatás esküvőre, kedvező esküvő DJ árak Budapesten. Zene: retrótól a mai rádiós slágerekig. Hívd a bestofdisco lagzi DJ csapatát a lakodalomba. Minden esküvőnél nyugodtan kijelenthetjük: a legfontosabb dolog a zenei aláfestés.A technikai és szakmai felkészültségünknek köszönhetően maximálisan rugalmasak tudunk lenni és igazodunk a Ti elképzeléseitekhez.

Dj Romeo

Esküvő DJ, polgári szertartás hangosítás. Életed legfontosabb napja legyen a legnagyobb bulid! Igényes retro, funky, latin, mulatós, magyar- és mai zenék. Egy biztos, NAGY NAP – NAGY SLÁGEREK!

Kristóf István

Minden esküvőn az első perctől az utolsóig száz százalékosan odateszem magam, hiszen tisztában vagyok azzal, hogy ez életetek egyik legfontosabb napja, és szeretném, ha életre szóló élménnyel ajándékozhatnálak meg benneteket! Profi DJ-ként valóban professzionális szolgáltatást nyújtok, nem érhet csalódás! Magyarország nívós klubjaiban játszom, és egyre több esküvő zenei levezénylésével bíznak meg.

Esküvő DJ-k

Mi a nagy nap zenei részéhez szeretnénk magunkat ajánlani, mert valami egészen mást, valami igazán izgalmas élményt szeretnénk nyújtani esküvőtökre függetlenül attól, hogy családiasabb környezetben, vagy nagy társaságban kerül megrendezésre. törekszünk arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk számotokra. Lemezlovasaink több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, számos reprezentatív rendezvény helyszínén értek már el sikereket.

Dj Soulja

Kik vagyunk mi? Olyan fiatalos DJ-k, akik modern zenei látásmóddal rendelkeznek, mindemellett képviselik a hagyományos zenei trendeket, így nyújtanak Neked/Nektek minőségi zenei szolgáltatást. Mindannyiunknak kialakult stílusa van, de az esküvődre, céges bulidra és privát rendezvényedre az igényeidnek megfelelő hangulattal készülünk. Nálunk a vendégek zenei kiszolgálása áll az első helyen, utána következik a “művészi oldalunk” megmutatása. MEGBÍZHATÓSÁG, PRECIZITÁS, MINŐSÉG, LEINFORMÁLHATÓSÁG.

Dj Shepherd

Disc Jockey (lemezlovas) tevékenységemre szeretném felhívni figyelmét, amely átfogó és széleskörű. Kiemelten szeretném a Dj szolgáltatást említeni, hiszen a kulturált megjelenés, a kitűnő hangzás, a modern teknikai eszközök alkalmazása, a sokszínű zenei repertoár ad lehetőséget arra, hogy az Ön rendezvénye (party-ja) elképzeléseinek megfelelően alakuljon.

Maxi Tamás DJ

Első esküvői felkérésemet 2010-ben kaptam, amikor is egy kedves barátom megkérdezte, nem vállalnám-e az ő nagy napjukat. Ebből a lagziból kiindulva jöttek folyamatosan az esküvői felkérések, mára már teljes erőbedobással fejlesztem esküvői tudásomat. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki belém vetette bizalmát és lagzijukra, mint életük egyik legjobb és legszebb bulijára emlékeznek vissza. Komplett technikával rendelkezem (hang és fény), ami minden igényt kielégít. Továbbfejlesztve a műsoromat, ma már nem csak dj-ként, de zenekarommal is járjuk az esküvőket.

Ecler Esküvő Dj

2004-től önálló lemezlovasként tevékenykedem. Több mint tíz évig a diszkók, klubok világában szórakoztattam a nagyérdeműt minden hétvégén megállás nélkül. Sokat köszönhetek ezeknek az éveknek, sokszínűvé vált a zenei táram és széles körűvé a zenei ismeretem is. 2012-ben jött az első lehetőség, amikor egy kedves pár megbízott azzal a nemes feladattal, hogy legyek az esküvőjük hangulatfelelőse. Nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodva búcsúztam el tőlük, és ekkor döntöttem el, hogy én esküvő DJ szeretnék lenni.

DJ Rádai

Komplett hang- és fénytechnikával vállalok céges rendezvényeket, születésnapokat, esküvőket, retro partykat, egész éjszakás bulikat. Keressen bizalommal!

DJ Mono

Az esküvői hangulatnak az egyik legfontosabb eleme a zene. Sok szempontot megvizsgálnak a párok, mielőtt szolgáltatót választanak. Ezért is tartom nagyon fontosnak a személyes találkozót, ahol egy kötetlen beszélgetés keretében, jobban megismerhetjük egymást. Fontos, mivel az esemény egyik legfontosabb részét bízzák rám. A beszélgetés közben belenézhetünk olyan esküvői videókba, képekbe, ahol én fokoztam a hangulatot. Több mint, 20 éves szakmai múlttal rendelkezem, és 2006 óta lemezlovaskodom esküvőkön is.

DJ Alex

1994 óta foglalkozom zenéléssel lemezjátszók mögött, idén 6. éve pedig esküvőkön és céges rendezvényeken is kamatoztatom a tudásomat, mint esküvői dj. Még mindig olyan lelkes vagyok, mint a pályám elején. Folyamatos fejlesztésekkel a célom pedig mindig az, hogy teljes mértékben megvalósítsam az ifjú pár elképzeléseit. 23 éves tapasztalat segít abban, hogy hétről-hétre megtaláljam a közös dallamokat a násznéppel.

Art Event – Czeba Máté DJ

Napjainkban az esküvőre készülő párok csaknem fele választ esküvői DJ-t a nagy napra. Az esküvői szokások modernizálódása több követelményt támaszt a szolgáltatók felé is, legyen szó esküvői DJ-ről vagy élőzenéről. Nagyobbak az esküvők zenei-technikai igényei, melynek sokszor egy „régimódi zenész” már nem felel meg. Emiatt népszerű egy felkészült, nagy technikai tudással is rendelkező esküvői DJ jelenléte a rendezvényeken.

Ifyoupár Az esküvői dj

Mi abban segítünk, hogy a buli részére biztosan ne legyen gondod. Mindenki arra vágyik, hogy az esküvője felejthetetlen élmény legyen és valljuk be, ebben hihetetlen nagy szerepe van a zenének és a táncnak. Ha arra vágysz, hogy biztosan igazi buli hangulat legyen az esküvői dj a legjobb megoldás. Neked semmi más dolgod nincs, mint jól érezni magad, a többit bízd csak ránk!

DJ Pitt

Party dj-ként nekem az az erősségem, amikor lejátszhatom a nagy gondossággal összeválogatott retro blokkjaimat, majd éjféltől, amikor már lementek a játékok és egyéb programok, mehetnek az elektronikusabb, fiatalosabb stílusok. Ilyenkor a hazai és külföldi házibuli zenékkel olyan hangulatot alakítunk ki, amiben a fiatalok is együtt tudnak táncolni az idősebbekkel.

DJ Petty

Évek óta a Magyar Lemezlovas Egyesület tagja vagyok és tevékenykedem Egerben, illetve ország szerte rezidensként, alkalmi és céges rendezvényeken és természetesen ESKÜVŐKÖN is. Több éve az egri **** Ködmön Csárda és borétterem rezidens esküvői Dj- je vagyok. Zeneileg a 60-as évektől napjainkig minden fajta zenei stílusban jártas vagyok, illetve rendelkezem ezekből az évekből a szükséges zenei háttérrel. Rendezvények hangosításával is foglalkozom, tehát az ehhez szükséges igényes hang- és fénytechnika is adott.

Retro Party esküvői DJ csapat

Egy jó hangulatú buliról sokáig fog beszélni a rokonság. A legjobb helyen jártok ha nem feltétlenül ragaszkodtok a hagyományokhoz, hanem inkább egy trendibb, elegánsabb hatalmas bulit szeretnétek az esküvőtökre. Az általunk nyújtott Esküvői Dj szolgáltatás potenciális megoldás lehet életetek legszebb napján. Változatos zenék minden korosztálynak. Házibuli hangulat a régmúlt nagy zenéitől egészen napjaink legnagyobb slágerekig . Ha egy tapasztalt, felkészült és szakmailag elhivatott szolgáltatót keresel, aki megfelelő alázattal végzi a munkáját, vedd fel velünk a kapcsolatot

Dj Moha

Veress Attila (Dj Moha) vagyok, több mint 16 éve szórakoztatok lemezlovasként. Egy jó esküvői dj minden esküvőre külön felkészül és a párok igényeit figyelembe véve szórakozatja a násznépet. Több, különböző zenei stílusban is jártas és tudja, hogy mikor kell váltani a zenei stílusok közt; mikor, milyen dalokra van igény, legyen szó lassú dalról vagy egy igazi pörgős Rock N’ Roll-ról. Szívesen használja a mikrofont, ha igény van rá a buli közben, de figyel arra, hogy a háttérben maradjon.

DJ Döme

A nevem: Tenk Zsolt, Dj:Döme. Közel 20 éves hazai és külföldi tapasztalattal, és széles zenei repertoárral rendelkezem. Jónéhány országos hírű Dj-vel dolgoztam már együtt több rendezvényen. Az utóbbi években jó néhány esküvőn, céges rendezvényen, csapatépítő tréningen, konferencia hangosításon és szabadtéri fesztiválon vettem részt, mint lemezlovas.

DJ Forster

Már 2003-óta rendelkezem lemezlovas vizsgával. 5 éve foglalkozom esküvő dj-zéssel és azóta is folyamatosan magával ragad ez a világ, a Ti világotok. Szeretek hétről hétre a különböző házasulandó párokkal együtt dolgozni és biztosítani nekik a lehető legjobb hangulatot. Az eszközök, amikkel dolgozom mind profi hang-, és fénytechnikai berendezések, amikkel magas színvonalat tudok biztosítani.

Stamler Péter – DJ Pietro

Zenerajongóból rezidens lemezlovas és esküvő Dj. 14 év szakmai tapasztalattal 70-es, 80-as, 90-es, illetve a 2000-es évek pop és buli zenéit játszom, amit a kedvenc zenéitekből közösen válogatunk ki és a mai slágerekkel együtt játszom egész este. Egy esküvő DJ több, mint egy ember a lemezjátszó mögött. A hangulat felelőseként mindent megteszek azért, hogy vidám hangulatot teremtve a nagy napon igazán jól érezzétek magatokat.

DJ Smash

Az elmúlt 14 évben nemcsak esküvői dj–ként, hanem szervezőként is lehetőséget kaptam Ifjú Pároktól; többször volt alkalmam komplett esküvők teljes szervezésére és lebonyolítására. Produkciós Irodám részleteiben vagy teljes egészében foglalkozik esküvők szervezésével a helyszín kiválasztásától a lebonyolításig; egészen a „Nagy Napig”. Ez az a nap, amikor mindennek tökéletesen kell működnie, a Ti dolgotok, hogy mindezt nyugodtan kiélvezzétek, nekem pedig az, hogy mindezt megteremtsem Nektek.

Tóth Rudolf

A nevem Tóth Rudolf, OSZK DJ szakképesítéssel és 15 éves lemezbemutatói múlttal rendelkezem. Zenei repertoárom széleskörű a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek, disco, rock & roll, magyar, latin, olasz és napjaink táncparkett orientált slágereit összesíti. Figyelmébe ajánlom esküvőre, gála vacsorára, céges, privát, születésnapi, névnapi, farsangi, szilveszteri rendezvényre szóló mobil DJ szolgáltatásomat minőségi hang és fénytechnikával, amelyet országszerte igénybe vehet.

RHS DJ Team

Ha megálmodtátok hogy milyen esküvői bulit szeretnétek, akkor csak mondjátok el nekünk és mi valóra váltjuk az álmaitokat,hisz mi mindig egyedileg alakítjuk ki a buli stílusát a pár elképzelései alapján. Több mint húsz éves szakmai tapasztalatomat felhasználva, 2007-ben hoztam létre az RHS Dj team-et, mely a (RendezvényHangosítáS) szó rövidítéséből alakult ki, mivel ez a másodlagos profilunk. Folyamatosan fejlődve, profi esküvői Dj csapatunkkal, széleskörű zenei repertoárunkkal az ország egyik vezető esküvő dj szolgáltatója lettünk. 2007-től közel 500 esküvőn táncoltattuk meg a násznépet.

My Wedding Dj Ádi

Én azért vagyok, hogy jól érezzétek magatokat a szeretteitekkel. Az Esküvők a szenvedélyem! Számomra minden esküvő egyedi, és a véleményem az, hogy minden esküvő legyen személyes, olyan, amilyen a menyasszony és a vőlegény vagyis a Ti stílusotok. Mindig tiszteletben és szem előtt tartom a Ti igényeitek, elképzeléseitek és elvárásaitok az elejétől az esküvő végéig. Kaméleonként alkalmazkodom a Ti és a vendégek zenei igényeihez. Célom, hogy mindannyian jól érezzük magunkat. Segítek megtervezni az esküvő zenei programját elejétől a végéig.

Dawe

2003-ban az Országos Szórakoztatózenei Központban sikeres lemezlovas szakvizsgát tettem. Még ez évben valóra vált talán minden kezdő diszkós álma. Bekerültem egy nagyon szép, igényes és hangulatos főiskolás szórakozóhelyre. Itt léptem fel először igazán nagy közönség előtt. Persze emellett folytatódtak a céges partik, különböző iskolai rendezvények és még más klubokban is volt lehetőségem zenélni. Így hetente általában 2-3 bulira hívtak meg lemezlovasként. A jól felépített, hangulatos esték híre mindmáig terjed. Az állandó helyeken kívül egyre többfelé hívnak. Az ilyen alkalmi bulikon már főleg a nosztalgia zene arat óriási sikereket.

Paál Márton

Paál Márton – Dj mSound vagyok esküvői dj. Az elmúlt 25 évben a zene meghatározó szerepet játszott az életemben. 2010-től esküvőkre, céges rendezvényekre és születésnapi bulikra szakosodtam, ahol igazi házibuli hangulat megteremtése a legfontosabb célom. Fontos számomra, hogy megrendelőim ne kizárólag egy “jó bulit” kapjanak, hanem életre szóló élménnyel gazdagodjanak, ezért a folyamatos figyelem mellett kiváló minőségű hang-, fény és vetítéstechnikai eszközökkel, valamint szakértő kollégákkal állok rendelkezésükre. Hiszem, hogy a minőségi zene, egy kellemes környezetben összehozza az embereket.