Értékeld az esküvői szolgáltatóidat!

Generic selectors
Pontos egyezés
Névben keres
Leírásban keres
Search in posts
Search in pages
Alábbi kategóriákban keres
beszámoló
Catering szolgáltatók
Ceremóniamesterek
Cukrászok
Dekoratőrök
DJ-k
Egyéb
Esketők
Esküvői filmesek
Esküvői fotósok
Esküvői ruha
Esküvőszervezők
Helyszínek
Smink és haj
Vőfélyek
Zenekarok

Teljes katalógus

minden szolgáltató egy oldalon

Kategóriák

esküvői szolgáltatások szerint

Új ajánlás

ajánld a szolgáltatód

Kategória: Esketők

Szertartásvezető Esküvőre

Az esküvői szertartás elengedhetetlen kelléke a szertartást végző személy, aki lehet pap vagy lelkész, anyakönyvvezető vagy akár olyan szertartásvezető is, aki úgy alakítja az esküvő menetét, ahogyan Ti szeretnétek. Nem akartok giccsben fürdeni, húsz éve ismételgetett sablonszövegeket hallani, üres, általános beszédeket végigülni? A szertartásvezető úgy alakítja a szertartás forgatókönyvét, hogy az elegáns legyen, rugalmasan alakítja a Ti elképzeléseitekhez, és kedvesen irányítja az esketést, hogy valódi élmény legyen.

Lasán Judit

Úgy vélem, amikor egy pár úgy határoz, hogy összeköti az életét, titokban arra vágyik, hogy az esküvő életének egyik legszebb napja legyen – emellett hiszem, hogy legalább olyan fontos és megható esemény a szülők, testvérek és barátok számára is. Anyakönyvvezetőként, ill. szertartásvezetőként célom, hogy ezeket a perceket romantikussá és igazán szívhez szólóvá tegyem, hogy az esküvő felejthetetlen legyen az ifjú pár és szerettei számára is.

KreaNita Szertartásvezetés

A hobbim a hivatásom, ezért szerencsésnek érzem magam. Nekem már sikerült megvalósítani az álmom, most Nektek szeretnék segíteni, hogy az esküvőtök valóban olyan legyen, amilyennek azt megálmodtátok. Az egyik legfontosabb pillanat ezen a napon az „Igen” kimondása a társnak, akit erre a hosszú utazásra választunk. Fontos, hogy a nagy pillanatotokban az a személy legyen Veletek, akivel szívesen osztoztok a boldogságotokon, aki értetek van jelen és tiszta szívvel indít el Benneteket legszebb álmaitok útján.

Paulik Évi

Azt hiszem a pályafutásomat már akkor elkezdtem, amikor kislányként folyton szavaló és prózamondó versenyeken vettem részt. Imádtam. Kiállni emberek elé és beszélni. Szépen, hangsúlyozva, úgy hogy az hatással legyen a hallgatóságra. Úgy gondolom nem véletlen, hogy az anyakönyvvezetők közé keveredtem a Hivatalban, ahol dolgoztam. Közel 8 évig eskettem és voltam részese csodás pillanatoknak, akkor még keretek és szabályok közé szorítva. Aztán jött egy nagy változás és ezzel addig nem ismert kapuk nyíltak meg előttem. Az esküvők privát világa, ahol nincsenek kötöttségek, sem szabályok. Itt volt végre a lehetőség, hogy szabadabban, stílusosan, egyénre szabottan tarthassak esküvőt. És végre nincs szoros menetrend, ügyfélfogadás, jegyzőkönyv. Igyekszem a házasulandóknak minden segítséget megadni ahhoz, hogy a nagy napjuknak az a fél órája – amit Velem töltenek – is olyan legyen, amire szívesen, boldogan emlékeznek vissza. Hiszem, és remélem, hogy a szertartás, amit tartok egy életre szóló, szép élményt ad a pároknak.

Pónus-Lasán Andrea

Úgy gondolom, hogy az esküvői szertartás akkor a legszebb, ha a vendégek nevetnek és könnyeznek is a meghatottságtól. Boldog vagyok, mert kivétel nélkül pozitív visszajelzést, hálát és köszönetet kapok a családoktól, és ez engem is feltölt és vidámmá tesz. Remélem, hogy sok párnak segíthetek igazán széppé, személyessé tenni élete nagy napját azzal, hogy az ünnepi beszéd, ami elhangzik a ceremónián róluk és hozzájuk szól!

Kovács Andrea

A szertartásvezetés lényege számomra az, hogy bármilyen nemzetiségű és stílusú párról legyen is szó, a polgári szertartás hivatalos jellegét visszaadva a ceremónia személyes és meghitt legyen és igazán a párról szóljon. Soha sincs két egyforma szertartásom, ahogy a párok is mind különbözőek. A legnagyobb öröm számomra, ha az előkészületek izgalma után a menyasszony és a vőlegény a násznép szeme láttára előttem válik igazán férjé és feleséggé.

Simai Mariann

Eszetekbe jutott már, hogy amikor esküvői szolgáltatót választotok, életetek egyik legmeghatározóbb eseményét tulajdonképpen rábízzátok egy “idegenre”? Számomra ez a bizalom, amivel megtiszteltek engem, rendkívül fontos, és egyben alappillére annak, hogy mindent megtegyek azért, hogy olyan szertartásotok legyen, amit kedves emlékként idéztek fel még évek múlva is. Az izgatottan kimondott “Igen”, a nagy készülődés egyszeri és megismételhetetlen pillanata. Egy jó szertartásvezető mindezt tudja, és bár az esküvőn kívülálló, mégis szeretetet és érzelmeket közvetít úgy, hogy észrevétlenül ugyan, de lelki segítője az ifjú párnak. Erre törekszem, és bízom abban, hogy Benneteket is azon párjaim között köszönthetlek, akikkel együtt örülhetek azokban a meghitt percekben, amikor összekötitek az életeteket.