Értékeld az esküvői szolgáltatóidat!

Generic selectors
Pontos egyezés
Névben keres
Leírásban keres
Search in posts
Search in pages
Alábbi kategóriákban keres
beszámoló
Catering szolgáltatók
Ceremóniamesterek
Cukrászok
Dekoratőrök
DJ-k
Egyéb
Esketők
Esküvői filmesek
Esküvői fotósok
Esküvői ruha
Esküvőszervezők
Helyszínek
Smink és haj
Vőfélyek
Zenekarok

Teljes katalógus

minden szolgáltató egy oldalon

Kategóriák

esküvői szolgáltatások szerint

Új ajánlás

ajánld a szolgáltatód

Kategória: Esküvői filmesek

Sunny Wedding Films

Információk: - Kiknek ajánljuk? - Azoknak a pároknak akiknek fontos, hogy filmje érzelmekkel teli, meghitt és természetes legyen. Elkészítjük Nektek azt az esküvői filmet, ami biztosan a kedvencek listájában lesz, évek elteltével is. Profi technikai...

SchFilms

Információk: Cinematográfia stílusban, mozifilm hatású esküvői filmeket készítünk. Az események puszta dokumentálásán túl ez művészi értéket hordoz, tökéletesen alkalmas műfaj a hangulatok, érzések visszatükrözésére. Ahhoz, hogy mindez teljesülhessen,...

Tormási Productions

Esküvői fotó, esküvői film, esküvői klip, esküvői videó, portré- és családi fotó, videoklip, reklám, rendezvény, légi fotó és videó.

Blepó Wedding Films

Ha olyan filmet szeretnél, ami valóban rólatok szól és egy olyan csapatot aki a napotok jellege alapján alakítja a filmjeit, akkor jó helyen jársz! Tőlünk sablonoktól mentes élettel és érzelmekkel teli, friss és őszinte filmet kaphatsz, amit a Ti személyiségetek alapján készítünk. Több kamerával forgatunk, diszkréten, de professzionális eszközparkkal, akár 4k felbontásban is.

Zsoldos Video

Amennyiben egy fiatalos rugalmas és a mai kornak megfelelő technikai háttérrel rendelkező filmes csapatra lenne szüksége rendezvényének megörökítésére, barátaimmal (kollégáimmal) segítünk ebben. Legyen az esküvő, céges vagy magán jellegű rendezvény, mi szívesen állunk rendelkezésére. A filmezés Full HD minőségben történik, majd a megfelelő utómunkát követően lemezen, fájlosan vagy videó fájlmegosztón kerül átadásra. Vállalunk egy vagy több kamerás felvételeket. Riport készítési lehetőség (személyzettel együtt). GoPro (sportkamera) használata az exkluzív felvételekért. Légi felvételek (amit a földről nem lehet felvenni…) Hangrögzítés professzionális mikrofonok használatával. Világítás technika (reflektorok) használata.

Visio Studio

Európa legtöbb országában forgattunk már esküvői filmeket. Különleges képi világ és személyre szabott kiszolgálás jellemzi esküvői videóinkat. A legmodernebb DJI drónokkal dolgozunk. Filmjeink a FULL HD felbontás mellett már UHD felbontásban is megrendelhetőek.

KDC Film

Megörökítjük a pillanatot, mely egész életed során elkísér! Így jellemezném az esküvőnket és kívánom nektek is, hogy hasonló emlékekkel nézzétek vissza a lagzitok filmjét. Az emlékek felidézésre, a hangulat átadására legalkalmasabbak a “highlights filmek”, amelyek hossza kb. 5-15 perc. Legfőbb jellemzője a precízen, a kedvenc zenétekre összevágott filmes hangulat és a látványos képi világ, mely megkímél az unalmas tekergetéstől. Természetesen a több órás klasszikus “esküvő videó” formátum sem ment ki a divatból. Highlights filmek, esküvői videók készítésében tud a KDC Film csapata segíteni nektek!

Videográf Stúdió

A Videográf stúdió a videófelvétel- és filmkészítés területén már 30 éve áll az Ön rendelkezésére széleskörű szolgáltatásaival. Digitális videófelvétel készítés, filmkészítés magánszemélyek és cégek részére. Nagy gyakorlattal és folyamatosan megújuló technikai háttérrel vállalunk: szakszerű egy vagy többkamerás videófelvétel készítését (SD és HD formátumban) utómunkáit /szerkesztés, editálás, hangosítás, effektezés, DVD, Blue-ray szerkesztés és írás, stb./

ZWL Stúdió

Az emlékek megfakulnak, a felvételek soha! Cégünk vállalja családi, vállalati, közösségi ünnepek, események dokumentálását, rögzítését, emlék-videók, fotók, hangfelvételek készítését, illetve ezen események hangosításának lebonyolítását, vállalati arculat-videók, videó trükkök, vállalati mobil logók elkészítését, reklámfilmek videó és hangfelvételét. Hogy mit nyújtunk még? Hozzáértő szakemberek, igényes, a megrendelő elképzeléséhez igazodó munka, szép, kreatív, esztétikus megvalósítások, magas minőség!

Decrescendo

A Decrescendo Kft 2009 óta lehetőség nyújt professzionális film készítésére bárki számára elérhető árakon, cégek, szervezetek, vagy akár magánszemélyek részére is. Akár egy pár másodperces reklámszpot, akár nagyobb lélegzetű image – dokumentumfilm vagy filmösszefoglaló a feladat, mindig egy új kihívásként tekintünk rá, amit a lehető legtökéletesebben akarunk megvalósítani.

Simon Gábor cinematográfia

A fényképész mellett a cinematográfus feladata az esküvő legszebb pillanatainak megörökítése. Szemtanúi vagyunk az előkészület izgalmának, ott vagyunk az első találkozásnál, az igen kimondásánál, az első táncnál, a tortavágásnál és az összes fontos pillanatban. A sikeres közös munka alapja a bizalom és a hatékony kommunikáció. Mi ebben is erősek vagyunk: nem véletlen, hogy egy-egy esküvőt követően sokszor úgy érzem, mintha nem csak egy napotokat, hanem az egész életeteket kísértük volna végig.

Esküvői Média

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt állítjuk: mi a fotózás, és mozgóképkészítés megszállottai vagyunk. Nem elsősorban üzleti tevékenységként, hanem sokkal inkább első számú hobbyként tekintünk a hivatásunkra. Legyen szó filmezésről, vagy akár fotózásról, mi szívvel-lélekkel tesszük a dolgunkat minden esetben. Szeretünk maradandót alkotni és időtálló értéket létrehozni. Folyamatosan tanulunk és igyekszünk lépést tartani a technika fejlődésével és a fotóművészeti trendekkel.

Memorias Film

Életünk egyik legszebb napján minden lehet tökéletes, házasságkötésünk pillanata, a templomi szertartás, lehet fantasztikus a menyasszony ruhája, a hangulat a lagziban vagy lehet kiváló a zenekar, de az emlékek pár nap után halványodnak és hetek, hónapok múlva lassan feledésbe merülnek. Ne hagyjátok, hogy az emlékek kifakuljanak, éljétek át újra a nap legszebb pillanatait és feledhetetlen eseményeit az esküvői film segítségével a legjobb minőségben. Mi ebben lehetünk segítségetekre.

videoTOM

Az ifjú pár igényeihez, izléséhez igazodó esküvői videó készítése, hogy az egyedi alkalom, egyedi maradjon. Nálunk fontos a rugalmasság és az ügyfél központú hozzáállás. A videót a veletek való egyeztetés alapján készítjük el, a Ti ízlésetekhez, igényeitekhez igazítva. Lehetőség van saját, egyedi csomag összeállítására, amiben meghatározhatjátok, hogy miről készüljön felvétel, milyen hosszú legyen a végső videó, stb. Külföldi helyszíneken is vállaljuk a forgatást.

Project RED

Mindig is vonzott a vizualitás, a design és a filmek világa. Így belevágtam egy akkoriban még itthon kevésbé elterjedt műfajba, a cinematográfia műfajába – megalapítottam a Bridal Film esküvői filmes alkotóműhelyét, maximálisan az esküvőkre koncentrálva. Mára emellett tettem le voksomat, hiszen alkotói szempontból egy sokkal kreatívabb, sokkal élvezhetőbb stílus ez – igaz nehezebb is, hiszen rengeteg tervezéssel és munkával jár az esküvői mozifilm készítés, de látva a rengeteg, elégedett mosolyt, a sok megható emailt és sms-t, amit kapunk egy-egy film átadása után csak azt tudom mondani: minden egyes perc megérte a vele járó kemény munkát! Azóta rengeteg tapasztalatot gyűjtve, új kollégákat megismerve építettük fel a Project:RED csapatát.

Mute Design

Fő tevékenységünk esküvő fotó és videó készítés. Emellett bármilyen rendezvény megörökítését vállaljuk. 2013 óta foglalkozunk a „nagy nap eseményeinek” megörökítésével. Kreativitás, vidámság és diszkréció jellemez bennünket. A „nagy nap” minden eseményénél ott vagyunk, észrevétlenségre törekedve. Fontos számunkra a vidám, jó hangulatú együtt töltött nap, aminek hatása jelentkezik a felvételeinken. Ne feledjétek, az esküvőtök napja megismételhetetlen, melynek megörökítése hatalmas jelentőséggel bír. A gyűrű mellett az elkészült fotók és videó marad meg örök emlékül.

Vagoart

Minden ami mozgókép és animáció!Filmeket készítünk. Kollégáink video filmes területen szerzett, komoly tapasztalattal rendelkező szakemberek. Projektjeink során igyekszünk új ötleteket, egyedi képi és technikai megoldásokat alkalmazni, mindezt a műfaji és szakmai irányelvek betartása mellett.

PomsárFilm

Pomsár Tamás vagyok, vállalkozásomat „PomsárFilm ” néven működtetem. Családunkban másodgenerációs fotósként tevékenykedem. Édesanyám hosszú évek óta és mind a mai napig fényképészként dolgozik. Számomra az igazi kihívást a mozgóképek készítése, a videózás jelenti, ezen eszközzel tudom igazán kifejezni önmagam. Ezt a tevékenységet szeretem végezni és ebben igyekszem a maximumot nyújtani, ezzel okozva magamnak és remélem másoknak is örömet. Hiszem: „Egy teljesítmény látványa a legnagyobb ajándék, amit csak ember másoknak adhat.” (Ayn Rand)

Vigant Studio

Videó felvételek, reklámfilmek készítése cégeknek, magánszemélyeknek a határ mindkét oldalán. Én általában olyan esküvői filmeket készítek, amik rövidebb klipekből állnak, ezeket külön-külön is meg lehet nézni, vagy akár feltöltheti a pár az internetre és megoszthatja a barátokkal, rokonokkal. Az esküvői filmek egyre fontosabbak, hiszen multimédiás világban élünk; nagyon népszerűek a videós tartalmak, a zene, a kép, a hang, a mozgás. Minél látványosabb, minél mozgalmasabb, annál jobb – ez pedig a leforgatott nyersanyag minőségén kívül óriási mértékben az utómunkán, zeneválasztáson múlik.

Magic Film

2005 óta foglalkozunk esküvői filmezéssel vagy ahogy mostanában divatos nevezni cinematográfiával. Esküvői filmeken kívül számtalan reklámfilmet, tv műsorokat, klipet, promóciós filmet, animációt, üzleti konferenciát, koncert dvd-t készítettünk a kis csapatommal, tehát folyamatosan dolgozunk a filmezés világában és nem csak esküvői filmeket készítünk.Stílusunkat tekintve nagyon szeretem a rövidebb esküvői filmeket ami nem több mint 20-25 perc. Nincsenek fixen elhelyezett kamerák, folyamatosan mozgásban vagyunk és törekszünk rá, hogy a legszebb pillanatokat kapjuk el, a legszebb beállításokból, hogy változatos legyen a kész film és csak a legszebb felvételek kerüljenek a végleges filmbe.

Csigavideo

A CSIGAVIDEO csapata a cinematográfia eszköztárát használva készíti el esküvői filmjeit fullHD minőségben. Munkánk során törekszünk a kreatívitásra és az egyediségre, a filmes hatás elérése érdekében speciális kameramozgató eszközöket alkalmazunk. Két cinematográfus két kamerával rögzíti a főbb eseményeket. A kész filmet az eseményrögzítés és a filmes szerkesztés, vágás ötvözésével állítjuk elő.

Eurowedding Film

Amikor néhány évvel ezelőtt Magyarország legjobb esküvői videós csapatának választottak minket, könnyek jelentem meg a szemeink sarkában. Az öröm könnycseppjei. Visszaemlékeztünk a sok száz, sok ezer cseppnyi örömkönnyre, megható érintésre, szerelmes csókra, boldogító igenre, melynek tanúi voltunk. Amit mi csinálunk, számunkra nem munka. Minden egyes képkockában benne van a szívünk, a lelkünk, az életünk, hiszen tudjuk, hogy két ember számára ezek valóban megismételhetetlen pillanatok.

MAD film&photography

Teljes körű film és fotószolgáltatásunk mellett, kreatív ötletekkel, történetekkel, jogtiszta aláfestő zenével, animációkkal készíti el cégünk az Ön igényeinek megfelelő produkciót. Vállaljuk Pr filmek, image filmek, reklámvideók, videoklipek, rendezvény- és koncertvideók, esküvői filmek, websorozatok, oktatóvideók, illetve egyéb, más jellegű audio-vizuális produkciók elkészítését, továbbá professzionális szintű portfólió, esküvői, vagy rendezvényfotózást, termékeket és szolgáltatásokat bemutató kreatív fotósorozatok megalkotását, digitális adathordozón, vagy akár online történő rendelkezésre bocsátását, közzétételét.

Patakifilms

Úgy gondolom, hogy az esküvői cinematográfia, a történetmesélés egy olyan különleges formája, mely őszintén, ugyanakkor művészi szépséggel mutatja be a „Nagy Nap” varázsát. Hivatás ez számomra. Megörökíteni egy esküvőt, a jelenlevőket, érzelmeket, szenvedélyt és azt az energiát, mely mindezt áthatja. Ezek által válik egyedivé és megismételhetetlenné minden egyes alkotás.

WM Photography

Mi egy fiatal pár vagyunk, évek óta foglalkozunk esküvői fotózással és videózással. Nagyon sok Párnak segítettünk már a Nagy Napjukon, összeszokott csapat vagyunk. Mindig tudjuk, hogy a másik mit fog csinálni, így nem zavarunk sem Titeket, sem egymást az események megörökítése közben. Ahogy a képeinken is láthatjátok, szeretjük a legújabb trendeket és a saját stílusunkat ötvözni munkánk során. Bízunk benne, hogy képeink és videóink elnyerik a tetszéseteket. Esküvői fotózásaink alkalmával szeretjük a természetes, elkapott pillanatokat megörökíteni, nem ragaszkodunk a beállított képekhez. A lényeg, hogy önmagatokat adjátok, akkor születnek a legjobb képek! 🙂

La Mémoire-D.Nagy Kriszta

Garantált La Mémoire minőség 2003 óta. Minden pártól megtiszteltetésnek tartjuk, hogy megajándékoznak bizalmukkal és osztozhatunk életük egyik legintimebb ünnepén. Esküvői filmjeink mindig szívből jövő, időtálló és stílusos alkotások, féltve őrzött kincsek és megbecsült emlékek, hiszen szeretettel és örömmel készítjük őket.

Studinger András

Studinger András Magyarország egyik legkülönlegesebb hangulatú cinematográfusa, valóban különleges hangulatú videók készítője a felejthetetlen napokról. Legyen szó budapesti templomi esküvőről, vidéki lagziról, tengerparti mezítlábas esketésről vagy tradícionális vallási ceremóniáról, Studinger András összetéveszthetetlen cinematográfia stílusa valóban különleges elegáns módon segít visszaidézni később az amúgy is felejthetetlen pillanatokat.

Serenity Team

Egy fiatal(nak mondható) házaspár vagyunk, közös szenvedélyünk és alkotási vágyunk vitt minket az esküvők világa felé. Fő profilunk az esküvői fotók és filmek készítése. Legnagyobb elismerés számunkra a párok öröme, a boldogság, amit az elkészült felvételekkel és fotókkal okozhatunk, az érzés, hogy részesei lehetünk életük egyik legfontosabb napjának, és úgy örökíthetjük meg mindazt, hogy maradandó, szép emlék legyen akár hosszú évek múltán is, amit örömmel vesz elő a család, amit a gyerekek tágra nyílt, a szülők pedig könnyes szemmel néznek végig újra és újra.

Maróti Zoltán

Az esküvői videók új generációja. Esküvői cinematográfia és filmkészítés Magyarországon és a világ bármely pontján. Magyar és nemzetközi piacon dolgozó esküvői cinematográfusok vagyunk. Nem csupán videózunk, hanem annál sokkal többet adunk: életre szóló emléket készítünk azon párok számára, akik többre vágynak a hétköznapi esküvői videóknál. Az esküvődet úgy örökítjük meg, mintha mozifilmet készítenénk –válassz minket, ha az emlékeidben sem kötsz kompromisszumot.

Molnár Péter

Hiszünk a hangulat és az élmények fontosságában. A legfontosabb leszögezni, hogy számunkra, mint cinematográfusok számára az esküvői film készítés nem munka, sokkal inkább hivatás és szenvedély – másképp nem is lennénk képesek hinni benne, dolgozni vele és a tőlünk telhető maximumot nyújtani! És ebben a mondatomban talán el is mondtam a cinematográfia lényegét: mozifilm hatású, igényes esküvői filmeket készítünk. Egy nap több száz, akár több, mint ezer snittet is rögzítünk élvezetes, lendületes és látványos stílusban – mindeközben pedig keressük az alkalmat, hogy (amikor csak lehet) észrevehetetlen módon csípjük el az örömteli momentumokat.