Értékeld az esküvői szolgáltatóidat!

Generic selectors
Pontos egyezés
Névben keres
Leírásban keres
Search in posts
Search in pages
Alábbi kategóriákban keres
beszámoló
Catering szolgáltatók
Ceremóniamesterek
Cukrászok
Dekoratőrök
DJ-k
Egyéb
Esketők
Esküvői filmesek
Esküvői fotósok
Esküvői ruha
Esküvőszervezők
Helyszínek
Smink és haj
Vőfélyek
Zenekarok

Teljes katalógus

minden szolgáltató egy oldalon

Kategóriák

esküvői szolgáltatások szerint

Új ajánlás

ajánld a szolgáltatód

Kategória: Esküvői fotósok

Hidvégi Gabriella

Információk: Szenvedélyem a fotózás, ezen belül is fő területem az esküvő, család, kismama és baba fotózás. Több mint 150 esküvővel és 10 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött továbbra is töretlen lelkesedéssel örökítem meg a legfontosabb...

Weigert Images

Információk: A fotózással komolyabban 2006-2007 folyamán ismerkedtem meg, amikor az amerikai Carnival Cruise Lines luxushajó társaság portéfotósaként dolgoztam a tengerentúlon. Mivel a szakma nagyon megtetszett, úgy döntöttem, saját vállalkozást indítok...

Mana Fotó

Információk: Embereket szeretek fotózni. Minden pillanat megismételhetetlen. Ezeknek a megismételhetetlen élményeknek a megörökítése az, ami örömet okoz. Képekben, nektek, magamnak. Tanultam, végzettségem van hozzá, nem csak úgy belevágtam....

Dupla Expo Wedding Photography

Információk: 2 fotós - 2 látásmód - 1 esküvőn Két professzionális fotós egy esküvőn. Több mint 15 év szakmai tapasztalattal. Több mint 200 esküvőn túl... A két fotósnak mérhetetlen nagy előnye ,hogy nincs olyan pillanat vagy esemény az esküvőn ami...

Kováts Gábor – esküvői fotós

Információk: Fotóimra a letisztult kompozíciók, természetesség, és a művészi fekete-fehér fotók jellemzőek. Úgy gondolom, ezek a legfontosabb sarokkövei annak, hogy valami egyedit, és maradandót alkossunk közösen. A fotóriport műfaja, az egyik legfontosabb...

Vörös László – The art of wedding

Információk: Esküvői fotózás kötetlen stílusban. 10 éves szakmai tapasztalattal. contact@theartofwedding.hu www.theartofwedding.hu facebook.com/theartofweddingphotographer +36209255777 Add tovább! Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel, hogy még...

Pillanatvadász

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász. Imádom a szép fényeket, az izgalmas helyszíneket, azokat az embereket, akik nyitottak az újra és akik nem csak a szokványos beállításokat, fotókat szeretik. Folyamatosan törekszem arra, hogy hétről-hétre fejlődjek, mindig újabb és jobb sorozattal örvendeztessem meg azokat, akiket fotózhatok.

Vamos Wedding Photography

Örülünk, hogy weboldalunkat látogatjátok és érdeklődtök szolgáltatásunk iránt. Nem szeretnénk untatni, hogy mióta foglalkozunk esküvői fotózással, mennyi esküvőt fotóztunk… Ezek csak üres sorok lennének, amiket nem szeretünk. Erről szívesebben beszélgetnénk veletek inkább egy kávé mellett. Viszont ami fontos, hogy az üres képeket sem szeretjük! A VAMOS Wedding Photography Vámos Csaba esküvői fotós vezetésével kizárólag esküvők fotózásával foglalkozik professzionális szinten Budapesten, vidéken és nemzetközileg egyaránt.

Zóka Fotó

Cégünk – a TVF Stúdió Kft – több mint 20 éve, édesapám Zóka Gyula kezdeményezésével alakult. Én, Zóka Pál 1997-től vagyok tagja a vállalkozásnak, 10 évig fotólabor vezetőként erősítettem csapatunkat. A klasszikus filmes technológia megszűnésével, 2005-ben nyitottuk meg jelenlegi üzletünket, a Zóka Fotót. Üzletünk teljes körű fotó szolgáltatással foglalkozik, melyben szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.

Fotopro.hu

Rendelhető szolgáltatások: esküvői fotózás, jegyes fotózás, páros fotózás, családi fotózás, portfólió fotózás,baba fotózás, tabló fotózás, szalagavató fotózás.

Fairy on Canvas

Szlávik Bendegúz / Ben Hol is kezdjem?!… Nyissam ezt a részt sablonosan egy idézettel, vagy hogy mikor kerültem kapcsolatba a fotográfiával? hmm …nem inkább a lényegre térnék. Ami én vagyok; ez a weboldal vagyok én, az oldalon található képek vagyok én. És ami még én vagyok: könyvek, kutyák, analóg fotózás, beszélgetés egy jó sör mellett, fallabdázás, merengés, kapucnis pulóver, jókedv és barátok halmaza vagyok én. Megspékelve a szétszórtság és alaposság -olykor váltakozó-arányával. Az esküvő az más, ott az arányok megváltoznak. Az egész olyan, mint egy tündérmese! … és igen, itt Ti vagytok a főszereplők! Az én feladatom, hogy ez a mese soha ne érjen véget.

Nerpel Photography

Szolgáltatások: Divatfotózás, Portré, portfólió, Esküvőfotózás, Céges imázs, üzleti portré, Termékfotózás, Kisállatfotózás tenyésztők részére, Zenekari fotózás, zenész portré.

Földházi Árpád

Ezen az oldalon megismerheted azt a sajátos perspektívát, amelyből én látom az esküvőket. Írhatnék hangzatos, költészeti magasságokba szárnyaló mondatokat arról, hogy mennyire fontos az esküvőtök napja, de nem teszem: egyrészt, mert ezzel mindannyian tisztában vagyunk, másrészt mert én nem a költészethez, hanem a fotózáshoz értek. Az itt található képválogatáson keresztül megismerkedhetsz a stílussal, amit képviselek. Ha teheted, nézz körül az oldalon, ahol láthatod, fotós mindennapjaim során rendkívül változatos feladatokkal bíznak meg: hírportálok, magazinok, nagyvállalatok kéréseit teljesítem maximális odafigyeléssel és alázattal, de fotózom háborús körülmények között, és ha kell, felmászok a legextrémebb helyre is a jó kép érdekében.

Szabó Miklós

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a hobbym egyben a munkám is. Együtt veletek élem át a számotokra oly fontos pillanatokat miközben kicsit úgy érezhetem része vagyok a családotoknak. Sokszor ott lehetek az intimebb készülődéseknél is – fodrász, smink, öltözés. Ez a bizalom számomra igazán megtisztelő. A fotózáson, szertartáson, vacsoránál, keresem a mosolyokat a szeretettel teli mozdulatokat, párás szemeket és a szép ünnepi részleteket.

Kiss Tamás

Kiss Tamás vagyok, fotográfus. Mióta az eszemet tudom érdekelt a fotózás. Abban az időben mindig is elbűvölt a fény és a kémia kölcsönhatásából megszülető kép. Ma már kicsit egyszerűbb dolgunk van fotósoknak, de engem a mai napig magával ragad a fény emlékképek formájában történő elraktározása.

ZPZ Fotó

Én egy budapesti fotós vagyok és nagyjából tíz éve foglalkozom fotózással. Elsősorban esküvőket, párokat, családokat, gyerekeket és rendezvényeket fotózom magas minőségben, megfizethető áron.

Erdősi Tibor

Lassan egy évtizede az esküvők világában. Persze nem így kezdődött… Folyamatosan kerestem valamit, amiben kiélhetem a kreativitásom. A fotózás szinte mindig jelen volt az életemben és fontosnak tartottam, hogy egy-egy gyalog, vagy bringatúrán olyan emlékképeket tudjak készíteni, amik hazatérve méltóképpen visszaadják az ottani élményeimet. Így amellett, hogy a fotózás számomra önmegvalósítás, a legfontosabb, hogy adjak valami szépet és maradandót. Szeretem az őszinte pillanatokat, ahol valódi érzelmekkel lehet dolgozni.

Fénylabor

Egy esküvő magában hordozza a múltat és a jövőt is, ezért úgy teljes a kör, ha végig kísérhetünk attól a perctől kezdve, amikor még jegyben jársz, egészen odáig, amíg család lesz belőletek és átélitek nap mint nap a szeretet pillanatait. Az értő kéz és szem hűen zárja varázsdobozba számodra mindazt, ami most belül átjár és kívül körülvesz. S amikor évek múlva kezedbe veszed a képet, kitárja előtted az érzés kapuját, s megidézi mindazt, amit talán már el is feledtél. Azért vagyunk, hogy mindig emlékeztessünk Téged életed legszebb pillanataira.

Zahalka Dani

Egy jó kép elkészüléséhez elengedhetetlen a fotós és a modell közötti összhang, amelyet a fotózás előtti beszélgetéssel lehet elérni. Ami aztán megteremti a barátságos ,jó hangulatot és a feszültségmentes fotózást.

Sellei Zsanett

Sokszor túlhajtom magam és nem tudok betelni a munkámmal. Szeretem megélni a pillanatot és szeretek benne lenni A Pillanatban. Extrovertált és introvertált alkat vagyok egyszerre. Örülök mások örömének, főleg, ha én váltom ki belőlük. Szeretek örömet szerezni, akár a munkámmal vagy épp a személyiségemmel. Alkalmazott fotográfusként végeztem 2013-ban, de már 6 éve foglalkozom a szakmával. Beleadom szívem-lelkem s tudom, ez 10 év múlva sem fog változni. 26 éves vagyok és Budapesten alkotok, de hozzátenném: szeretek utazni! Kérlek keress bizalommal, hogy megoszthassam veled is, amit a kamerán át látok!

Mount McBride

Számomra az esküvő fotózás olyan mint a sportban az öttusa, összetett és kihívásokkal teli hivatás. Emellett rendkívül élvezetes, hogy minden részében a legjobbat kell nyújtania úgy a fotósnak, mint a sportolónak, hogy a végére a legszebb összeredmény kerüljön lencsevégre az ifjú házaspárról. Ahogy az öttusa is öt sportágból tevődik össze, úgy a nagy nap megörökítése is több részből áll, ezáltal a fényképésznek az összes fotós műfajhoz kiválóan kell értenie.

Foto Hozman

A Fotohozman Műterem és Fotósbolt 2011 decemberében alakult Egerben, a Szent János utca 14. szám alatt, Hozman Gergő fényképész vezetésével. A folyamatosan fejlődő műteremben azonnali vagy leegyeztetett fotózás is lehetséges, akár gyermek, családi, pár, jegyespár vagy esküvői. Külső helyszínen is vállalunk fotózást, kérés, igény szerint.

Pödör Mátyás

Látod hogy hogy látom? Nem? Akkor megmutatom! Elkapni azokat a pillanatokat amik csak ránk várnak Eleinte egy kísérlet volt csupán, hogy hogyan lehet megállítani a vízcseppeket a szökőkútban, hogy hogyan lehet elhomályosítani a hátteret valaki mögött, hogy hogyan lehet elmosni a nyüzsgő várost egy mozgásban lévő bármi hátterében. Hogy hogyan lehet elcsípni egy , a szemünknek túl gyors mozgás egy pillanatát megdermesztve.

Luxfotó

Utam a fotógáfiában a művészet egyre nagyobb mélységei felé halad. Ez nem csupán egy elv, hanem egy mély belső igény kibontakozása. A művészet mindig több akar lenni önmagánál, az esztétikum mögött plusz jelentések, érzések, hangulatok húzódnak meg, ami által a jól ismert valóság egy csodavilággá válik. Célom, hogy stábommal ezt az új és sokszor ismeretlen világot a fotógráfiákon keresztül a pároknak kitárjam.

Wolf Art Work

Esküvő vagy céges rendezvény? Több száz fős parti, vagy meghitt családi pillanatok? Esetleg céges termékkatalógus, vagy munkatársi portfólió? Bármilyen helyzetben is legyen szükséged fotósra, tapasztalt kollégáink, professzionális felszereléssel állnak rendelkezésre, hogy megörökítsék a számodra fontos pillanatokat.

Gaál Miklós fotográfus

Eredeti végzettségem szerint építő szakmérnök vagyok, de gyerekkorom óta szenvedélyem a fotózás és mára már fő tevékenységemmé vált. Az esküvőfotózás az egyik fő profilom és épp a kreativitás miatt, mivel a párok fotózásakor nem a hagyományos és mesterkélt beállításokat ismételjük, hanem a szó mindkét értelmében “lelkes” és őszinte képeket készíthetünk esküvőtök meghitt és önfeledt pillanatairól. Az esküvők fotózását ma már nem munkámnak tekintem, hanem a művészi önkifejezésem egyik legfontosabb részének. Igyekszem az esküvők történetét a maga őszinte valójukban ábrázolni és elkerülni a modorosságot. Célom az, hogy a masináimmal mindenhol ott legyek, de sehol se zavarjak.

Meavision Photography & MakeUp

Tizenévesen édesapám szekrényben veszteglő Zenit filmes fényképezőgépével kezdődött… Kimentettem a szekrényből, és magammal vittem ide-oda. A fotózás azt hiszem azért is izgalmas számomra, az idő megállíthatatlansága miatt a géppel a kezemben mégis úgy érzem, az idő megállítható. Lehetővé teszem az időutazást, ha egy-egy kattintással az időt egy pillanatra megállítottam. Mintha az exponáló gomb megnyomásával a szünet gombot nyomtam volna meg az időgépen. Ha a fotókat nézem, visszautazhatok a múltba, felelevenednek az érzések, illatok, hangulatok, és ha netán ezek megfakulnának is, a vizuális emlék éles marad, mert van róla egy képünk.

Lace & Lens

Esküvővel kapcsolatban nehéz nem közhelyesen írni és nem könnyű nem közhelyesen fotózni. Ez utóbbinak egyetlen módja, ha a fotók nem pózokról, hanem rátok szabva, rólatok szólnak és hiteles lenyomatai a napnak…így fogjátok magatokénak érezni és szeretni őket. A jó esküvői fotók visszaadják a hangulatokat, rezdüléseket, a készülődéssel járó izgatottságot, az idő szűkét, a szülők meghatottságát, a vendégsereg nyüzsgését, a barátok örömét és legfőképp a ti érzelmeiteket. Ezek azok a plusz tartalmak, amik a képeket időtállóvá teszik. Őszinte képekké, amik akár egy ismeretlennek is elmesélnék, milyenek vagytok, és amik évek múlva is ‘visszahozzák’ azt a napot…

Tamás Pál

Bár ebben a kreatív szakmában sokak szerint nem a papír számít, elvégeztem a Bálint György Újságíró Akadémia Fotóriporter szakát. Gyakorlati időmet az MTI szerkesztőségében töltöttem. Az itt szerzett tapasztalatok tudatosították bennem, hogy nemcsak szakmát, hivatást választottam.Négy éven át dolgoztam fotóriporterként, de a mindennapi mókuskerék helyett magasabb szinten szerettem volna kamatoztatni kreativitásomat. Saját fotóesszéket készítve, úgy érzem, jobban át tudom adni mondanivalóm az arra fogékony közönségnek. Létrehoztam saját fotóstúdiómat, ahol termék- és reklámfotókat készítek, valamint rendezvény- és esküvői fotózással is foglalkozom.

Fábián Gábor

2005 óta folyamatosan fotózok esküvőket, aminek köszönhetően nagy tapasztalatra tettem szert. Elsődleges szempont számomra a hagyományos minőségi fotográfia hangulatának és értékének megőrzése a folyamatosan megújuló esküvői irányzatok kiegyensúlyozott ötvözésével. Arra törekszem, hogy fotóimon a természetesség, a szépség, és a legfontosabb, a szerelem ábrázolása mutatkozzon meg.

Gályász Ferenc

Gályász Ferenc, okleveles, hivatásos fotográfus vagyok. Munkásságom legfőbb területe az esküvői fotózás, de emellett több más műfajban is aktívan tevékenykedem. Számomra a fotózás szenvedély és kreatív látásmódom kiteljesedése egyben. Teljes odaadással, tiszta szívből, a szakma iránt érzett mély alázattal dolgozom minden megbízás alkalmával.

F. Nagy fotó

Minden esküvőn ketten fotózunk, mert így több szemszögből is tudjuk dokumentálni a legfontosabb pillanatokat, zsurnaliszta stílusban. Mint férj és feleség, igazán összeszokott párost alkotunk. 10 év tapasztalattal és sok esküvővel a hátunk mögött biztosíthatunk arról, hogy nem érhet meglepetés.

Sorok Péter

Szinte fotósként nőttem fel, a fotózás családi hagyomány volt nálunk, és már egészen korán ráéreztem, mennyire jó érzés elkapni egy-egy jó pillanatot. Különös varázsa van annak, amikor ezeket a képeket később elővesszük, és visszarepítenek bennünket abba a múltbeli percbe. Fotósként és főleg esküvői fotósként ugyanez motivál, és nagyon jó érzés a tudat, hogy a képeim egy-egy családban évtizedek múltán is előveszik majd, és örömmel nézegetik, mesélnek róla.

Esküvői Média

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt állítjuk: mi a fotózás, és mozgóképkészítés megszállottai vagyunk. Nem elsősorban üzleti tevékenységként, hanem sokkal inkább első számú hobbyként tekintünk a hivatásunkra. Legyen szó filmezésről, vagy akár fotózásról, mi szívvel-lélekkel tesszük a dolgunkat minden esetben. Szeretünk maradandót alkotni és időtálló értéket létrehozni. Folyamatosan tanulunk és igyekszünk lépést tartani a technika fejlődésével és a fotóművészeti trendekkel.

Orczy Rafael

Pár szóban hadd mondjam el, hogy találkoztam a fotózással és hogy leltem rá egy új szerelemre. Travelfotózással kezdtem 2001-ben. Csak évekkel később tudatosult bennem, hogy ez több mint egy hobbi, és a szenvedélyemmé vált a fotográfia. Egyre többet fotóztam utazásaim során, majd beiratkoztam egy kreatív fotográfus képzésre, ami után több workshopot is elvégeztem. Tanulmányaim során lehetőségem nyílt arra, hogy tanulhassak Schram Andrástól, Szipál Martintól, Eifert Jánostól, Baricz Katitól. A fényképészet teljesen új dimenziói nyíltak meg számomra. A fotós képzés után az USA-ban és a Bahamákon fotóztam ahonnan 2013-ban tértem haza.

Wertan Fotó

Kedves látogató, üdvözöllek a honlapomon! Művészeti fotózás mellett páros, esküvői és családi fotózással foglalkozom. Ahogy a referenciában is láthatjátok, célom, hogy bebizonyítsam, nem csak hivatásos modellekről készülhet profi fotó. Munkámmal feladatomnak érzem, hogy visszaadjam a modell személyiségét fotográfiailag helytálló magas minőségű felvételeken. Szívesen fotózom szabadtéren és stúdióban egyaránt. A fényképész iskola mellett külföldi tanulmányaim és szerteágazó szakmai tapasztalatom tanított meg mindazokra, amiket a Ti fotózásotoknál alkalmazni fogok. Ha szeretnél egy jó sorozatot, írj vagy hívj az elérhetőségeim valamelyikén és megbeszéljük a részleteket.

Anita Risa Photography

Kipróbáltam magam több területen is, és azt kell mondjam, az esküvők fotózása a legnagyobb örömforrás. Továbbá szívem csücske az újszülött babák (7-14 napos) megörökítése, ők az igazi csodák. De ugyanolyan boldogság egy 6-12 hónapos baba kacaját is lencsevégre kapni, éppúgy, mint a nagyobbacskák önfeledt életörömét. De szívesen fotózom kismamákat, családokat, babazsúrt, keresztelőt, vagy ha csak szeretnél magadról pár jó képet, állok elébe!

Olasin Regina

Olasin (Szabó) Regina vagyok egyetemista, feleség, és nem utolsó sorban fotós. A fotózás számomra hobbyként indult, nagy szenvedéllyé vált, és ma már a hivatásom. A fotózás számomra nem kényszer vagy munka, hanem örömteli pillanatok sokasága, melyben igyekszem kiteljesíteni a kreativitásom. Sok szeretettel vállalok esküvői fotózásokat Nyíregyháza, Debrecen és azok vonzáskörzetében, valamint szülőföldemen Kárpátalján. Szívesen örökítem meg ezen kívül a családi, baba-mama, illetve párok szép pillanatait is kreatív fotózás keretében.

Pyszny László

Először hobbinak, szerelemnek indult, aztán egyre jobban elmélyedtem benne. Azóta a fotográfia számos területén gyakorlatot szereztem; dolgozom magazinoknak, színházaknak, reklámügynökségeknek, cégeknek és persze magánmegrendelőknek is. Ugyanazzal a kíváncsisággal állok a fényképezőgép mögé, amikor óriásplakáthoz fotózok modelleket, vagy másnap izgő-mozgó, viháncoló gyerkőcök legjobb pillanatait kell elkapnom, aztán romantikus esküvőt örökítek meg egy kastélykertben, utána pedig tárgyfotót készítek egy magazinnak… Mind más világ, más látásmódot kíván és ez a változatosság kellő inspirációt ad ahhoz, hogy a legjobbra törekedjek.

Karácsony Tamás Photography

2013. júniusában vettem meg első DSLR fényképezőgépemet, mellyel egy egészen új világ tárult elém. Számomra a portré-táj- és sportfotók készítése a legérdekesebb, így ezekben a témákban készítem a képeim nagy részét. Ezt az oldalt ezeknek a képeknek a rendezett formában történő megosztására hoztam létre.

MB Photo

Férj és feleségként nem csak az életben egészítjük ki egymást, hanem az esküvőkön is összeszokott párost alkotunk. Mindketten fotózunk. Együtt. Titeket. Amennyire lehet a háttérből, csendben, „ninja üzemmódban”. Eltérő a stílusunk. Olykor mi magunk is meglepődünk, hogy mennyire mást és mást veszünk észre akár egyazon pillanatban. Nem beszélve arról, hogy alapvetően mást lát meg egy női és mást egy férfi fotós.

Lőrincz István

Lőrincz István esküvő és portrait fotós vagyok. Elsősorban az esküvő és portraitfotózásra fektetem a legnagyobb hangsúlyt! Munkáimban mindig az emberábrázolásé a főszerep. Ismerje meg munkáimat és fotózási stílusomat, egy egyedi látásmód, mely inkább a “documentary és riport” ötvözete. “Mutassuk meg a valóság legszebb oldalát!” Esküvő, jegyes és kreatív fotózással kapcsolatosan AZ ESKÜVŐ oldalon olvashat bővebben.

Kaszás Gergely

Ezek vagyunk mi, itt a bal oldalon, Bea és Gergő, egy házaspár. Ismerjetek meg minket a képeinken keresztül és ha tetszett, amit láttatok, keressetek meg bátran. Ha tetszettek a képeink, és Ti is hasonlót szeretnétek, vagy csak lenne pár kérdésetek még, mielőtt döntést hoztok, írjatok nekünk, vagy hívjatok fel. Személyesen úgyis sokkal többet tudtok meg rólunk.

Képfényező

Egyszerű mondatnak tűnik, de minden fontos benne van: embereket fényképezünk – az élet különböző pillanataiban. Embereket, eleinte még egyedül, azután már ketten, majd amint várják és megtapasztalják, ha egyre többen lehetnek. Az oldalon körbenézve és a fenti menüt nyomogatva ezeket a fényképeket találhatod – a köznyelvben portrénak, jegyesfotózásnak, esküvői fotográfiának, kismama- és/vagy pocakfotózásnak, és családi képeknek szokták nevezni mindezt. Ha jól dolgoztunk, lesznek közte “ezen a képen én is szívesen lennék” minősítésű fotók – a jó hír, hogy ez korántsem lehetetlen.

Kudar Zsolt

A fotózás évek óta a szenvedélyem és a hivatásom is. Szerencsés vagyok, hogy azzal foglalkozhatok amit szeretek, így minden megbízás újabb élmény és lehetőség a fejlődésre. Remélem, lesz alkalmunk együtt dolgozni!

Sás Benedek

Szeretem az embereket, érzelmeket. Szeretem a színeket, a tereket, a természetet. A kihívásokat is, hirtelen felmerülő helyzetekben konstruktívnak, kreatívnak lenni. Az őszinte és nyitott emberi kapcsolatok építenek. Talán ebből is adódik, hogy a fotóimon szeretek érzelmeket, érzéseket, kapcsolatokat a maguk természetességében megmutatni. Szeretem a különleges, egyedi helyzeteket, helyszíneket. Szeretek újat alkotni, elszakadni a sablonoktól, célom, hogy a képeken a Ti egyéniségetek és a köztetek lévő kapcsolat mutatkozzon meg.

Alapi Gábor

Megbízásaim során az emberi kapcsolatokat, érzelmeket helyezem előtérbe. Őszinte, érzelmes riportképeket készítek. Ez egyben a foglalkozásom, és a hobbim is. De legfőképpen apa vagyok. Férj. Fiú. És végtelenül szerencsés. A családom szeretetéből tudok táplálkozni minden nap. Így élek, és alkotok. Nekem már minden megadatott, amire – ha esküvőtök előtt kerestek fel – most ti is készültök. Egy döntésre. Egy életre. A boldogságra. A hagyományostól eltérő stílusban fényképezlek Titeket. Szabadabb, természetesebb képeket keresek.

Harmony Art Fotó

1992-ben kezdtem fotózni analóg rendszerben, hobbi szinten. Később hivatásomul választottam a fotográfiát. Utazó és felfedező vagyok, szociofotókat készítek fejlődő országokban, továbbá tengerparti egzotikus esküvői- és jegyes fotókat készítek “második otthonomban” Sri Lankán. Magyarországon a konceptuális-tematikus fantasy art modellfotózásban egyedülállóan gazdag portfólióval rendelkezem, továbbá az esküvői fotózás, portré és portfólió fotózás, glamour/boudoire fotózás területén tevékenykedem főképp. Nyolc országban voltak kiállítva képeim a Nemzetközi Fotóművészi Szövetség (FIAP) égisze alatt szervezett kiállításokon.

Semsei Eszter

Semsei ‘Semsi‘ Eszter – alkalmazott fotográfus, műszaki-informatikus mérnök. 5 dolog, amit érdemes tudni a fotózásaimról: A legfontosabb, hogy érezzétek jól magatokat a fotózáson! Szeretek a párokkal együtt ötletelni, szeretem az egyediséget. Célom az örömteli pillanataitok megörökítése, ez az ami motivál. Nincs rossz póz vagy helyszín, legjobbat kell kihozni a helyzetből. Legtöbbször ezt ismétlem: ” Állat le és kicsit előre!” A fotózás számomra egy olyan kreatív utazás, amelyben új embereket és történeteket ismerek meg és örökíthetem meg életük egy adott pillanatát.

Szalay Mona

Tudom, hogy nehéz feladat a legjobb esküvői fotós kiválasztása, hisz nagyon sok szempontot kell ilyenkor figyelembe venni. Ha számodra a minőség és a tartalom a fontos, szívesen leszek partneretek, hogy kivételes, stílusos, egyedi fotókkal emlékezhess vissza erre a napra. 10 éve fotózom. Közel tíz éve az élvonalbeli esküvőfotósok között tartanak számon. És ez nagyon jó. A divatok jönnek, mennek…. mi rohanunk…. De amit két szerelmes ember egymás iránt érez, az évezredek óta változatlan. Ezt adom vissza Nektek képek formájában.

Stiller Ákos

Stiller Ákos 1982-ben született Budapesten. 2007 óta foglalkozik fotózással, számos újságnak dolgozik, többek között: a HVG-nek, National Geographic-nak, Spiegel-nek, Stern-nek, Bloomberg-nek, New York Times-nak, a Washington Post-nak. Az elmúlt években, több mint 17 díjat nyert.

Mute Design

Fő tevékenységünk esküvő fotó és videó készítés. Emellett bármilyen rendezvény megörökítését vállaljuk. 2013 óta foglalkozunk a „nagy nap eseményeinek” megörökítésével. Kreativitás, vidámság és diszkréció jellemez bennünket. A „nagy nap” minden eseményénél ott vagyunk, észrevétlenségre törekedve. Fontos számunkra a vidám, jó hangulatú együtt töltött nap, aminek hatása jelentkezik a felvételeinken. Ne feledjétek, az esküvőtök napja megismételhetetlen, melynek megörökítése hatalmas jelentőséggel bír. A gyűrű mellett az elkészült fotók és videó marad meg örök emlékül.

Light Claire

2013 óta vagyunk házasok. A céget 2015-ben alapítottuk. Mi ketten. Nem művészet, amit csinálunk, hanem valami sokkal több. Fontos pillanatokból tárolható másolatokat készítünk. Megosztott mappákat. Fontos emberekről, helyszínekről, élményekről, hogy visszanézhesd bármikor és örülj. Mert az öröm számunkra: feladat és cél.

Nemes Róbert

Nemes Róbert húsz éve foglalkozik gyermekkori álmával, a fotózással. Célja, hogy képei magával ragadják a nézőt, vonzzák a tekintetét. Eseményekhez kapcsolódó fényképei elsősorban a riport jellegű vonalat képviselik: úgy szereti megörökíteni a pillanatot, hogy ő szinte észrevétlenül van jelen. Ugyanakkor, ahogy a fotózás terén is változnak a stílusok, ő maga is szereti a nagy mozgásteret, a határok feszegetését. A kreatív szemléletesség azonban minden esetben helyet kap képein.

Proatphoto

A mai napig, több tízezer kilométer ingázás és szakmai képzés után, folyamatosan bővítem fotográfusi ismereteimet. Jellemzően a Dunántúlon illetve Budapesten dolgozom. Fotóztam már nemzetközi reklámkampányban (óriásplakátra,sales folder) és fényképeztem könyvbe illusztrációkat (tetoválás és egyéb grafikai tematikájú). De legszívesebben esküvőkön fotózom!

Pictorial

Professzionális esküvői fotók készítése női és férfi szemmel érzésekkel, szenvedéllyel. Rendezvények fotózása. A nevünk: Wéber Attila és Pápai Dóra. Az esküvői fotózás a hivatásunk és a szenvedélyünk. Összeszokott, vidám páros vagyunk az életben és a fotózásban is egyaránt. Azt gondoljuk mást lát egy férfi és mást egy nő, ez a legnagyobb előnye annak, ha egy esküvőn két fotós dolgozik. Nőként könnyebb észrevenni az érzéseket, hangulatokat, intim pillanatokat. A férfi pedig mivel szinte minden esetben a technika megszállottja, újabb és újabb objektívek, fényképezőgépek és vakubeállítási technikák elsajátítására és használatára sarkallja munkatársát, sosem hagyva, hogy ő megelégedjen a már megszerzett tudással.

Násztudósítók

A jegyes- és esküvői fotózásokon együtt dolgozunk. Két fotós, két látásmód: így lesz kerek a fotóanyag, amit nagy szeretettel adunk át Nektek. A násznép telefonnal készített képei nyilván nem garantálhatják a professzionális szintet, nem pótolhatják a profi esküvőfotósok munkáit. Meg szoktuk kérni a párt, hogy szóljanak a vendégeknek, mert a szertartás alatt a képbe belógó videózó, fotózó kezek hada nem mutat jól a képeken. Igyekszünk minden fontos és szép pillanatot megörökíteni, mi azért vagyunk ott. A vendégek ünnepeljenek, bulizzanak, mi pedig fotózunk. Ahogy a szlogenünk is mondja: “Ti egybekeltek, mi fotózzuk!”

Korsós Viktor

Egerben születtem, azóta is itt élek. 2009-ben, a budapesti Práter utcai iskolában szereztem meg a fényképész végzettséget. Tanulmányaim alatt Majoros Tamás volt a gyakorlati oktatóm. 2009. óta szabadúszó fotósként, fotóriporterként tevékenykedem. Leginkább az emberközpontú témákat kedvelem, a portrékat, az esküvői fotózást, az eseményeket.

Bezerédi Tamás

Elektrotechnikai pályán elindulva, a fotózás, mint műszaki kihívás állt előttem, amit mindenképp meg kellett ismernem, tudnom kellett, hogy hogyan is működik. A rengeteg technikai tanulással 2003 -tól kezdtem az egyéni módszereimet és látványvilágomat összefűzni, amit 2009 -től aktívan, immár professzionális szintre emelve, figyelve az aktuális hazai és nemzetközi trendekre, folyamatosan fejlesztek. Az első években, főleg zenei rendezvényeken és a partykon dolgoztam, de később a fotózás más, felelősségteljesebb területeibe is belekóstoltam, és mára a fő profilommá az esküvő és rendezvényfotózások váltak.

Váraljai Zsolt

A fényképezéssel 2003 óta foglalkozom komolyabban. Elsősorban az esküvő, a portré és divatfotózás körében mozgolódom, de nagyon szeretem a természet utánozhatatlan arcait is. Hiszem, hogy a fényképezés az egyik legjobb és leglátványosabb eszköz arra, hogy az ember kifejezze önmagát, megfogalmazza érzéseit és ráébresszen mindenkit, hogy a világban vannak még szép dolgok. Egy igazán jó fotó olyan dolgokat láttat meg, amit más talán észre sem vesz, vagy nem érez át eléggé

Dóczi fotó

Lassan 10 éve, hogy megismerkedtem az idő megállításának lehetőségével, mellyel olyan dolgokat örökíthetek meg képekben, amit járva-kelve, talán soha nem láthatnék. Így viszont lehetőségem van arra is, hogy ne csak magamnak őrizzem ezeket a nagyon ritka pillanatokat, hanem képeimen keresztül, kicsit megmutassam a világnak saját látásmódomat, milyen csodák mellett élhetünk. Szívesen örökítem meg egy esküvő megismételhetetlen pillanatait, vagy akár a győztes gól örömét.

Agárdi Gábor

Életed szerelmével összekötni sorsodat egy komoly döntés. Mindenki törekszik arra, hogy ez a nap tökéletes legyen. Ez viszont csak akkor sikerülhet, ha pontosan tudod, kik azok az emberek, akiket magatokhoz közel engedtek. Egy fotós, aki egész nap veletek lesz, figyeli a Ti és vendégek minden mozdulatát, az eseményeket miközben ő maga diszkréten a háttérben marad. Célom, hogy nem csupán megörökítsem a nap legfontosabb pillanatait, hanem maradandó műalkotást készítsek, visszaadjam nektek esküvőtök szépségét, annak minden pillanatát.

Szabó Zoltán

Esküvőfotós munkáimat a kiforrott fotózsurnalista stílus jellemzi. Képeimből igyekszem kerek történetet gyúrni, riportfotóval, emberábrázolással, tájképezéssel. Az utómunkámban nincs hókusz-pókusz, hiteles, valódi képeket kaptok, amiken inkább az érzelmek és a fontos pillanatok, mint az utólag hozzáadott effektek a főszereplők. Alapítója vagyok az ország legkeresettebb esküvőfotósait tömörítő Pillanart Esküvőfotós Szövetségnek és az egzotikus kultúrákba fotótúrákat indító Kincseskamerának.

Suba Fotó

Röviden magamról: Suba Ákos vagyok, harmadik generációs fényképész. Vallom, hogy a fotózás nem egyszerűen csak szolgáltatás. Egy olyan elfoglaltság mind a Modell (vagy Megrendelő/Megbízó) számára, mind számomra, melyben örömünket leljük, és melynek során mindannyian kiteljesedhetünk: Ön megmutatja magából azt, amit szeretne az örökkévalóságnak megőrizni – az én feladatom pedig az, hogy mindezt úgy örökítsem meg, ahogyan Ön azt a legszebbnek látja. Fő profilom az esküvői-és rendezvényfotózás, gyermek- és felnőtt portré, portfólió készítés, kismama- és újszülött fotózás, de emellett a Megrendelőim igényeit figyelembe véve más fényképész munkát is vállalok.

MAD film&photography

Teljes körű film és fotószolgáltatásunk mellett, kreatív ötletekkel, történetekkel, jogtiszta aláfestő zenével, animációkkal készíti el cégünk az Ön igényeinek megfelelő produkciót. Vállaljuk Pr filmek, image filmek, reklámvideók, videoklipek, rendezvény- és koncertvideók, esküvői filmek, websorozatok, oktatóvideók, illetve egyéb, más jellegű audio-vizuális produkciók elkészítését, továbbá professzionális szintű portfólió, esküvői, vagy rendezvényfotózást, termékeket és szolgáltatásokat bemutató kreatív fotósorozatok megalkotását, digitális adathordozón, vagy akár online történő rendelkezésre bocsátását, közzétételét.

Kádár Ferenc

Fogjuk meg a pillanatot, ezt nem lehet megismételni! Esküvőből jó esetben egy van az életben, így esküvőfotózásra is vélhetően csak egyszer lesz szükségetek. Persze most még nem azzal vagytok elfoglalva, mi lesz majd később, évek múlva, pedig kevés dolog jobb az életben annál, mikor egy hatalmas keményfedeles fotóalbumot lapozgatva nosztalgiáztok, az esküvői emlékeket felidézve.

Molnár Stúdió

Az egyszerűség szépsége. Ebben hiszünk és így fényképezünk. Szeretjük a letisztult, természetes stílust, eleganciával és némi humorral fűszerezve. Ha úgy érzitek, a galériában látott képeink hangulata közel áll hozzátok, keressetek meg minket. Üljünk le egy kötetlen beszélgetésre, hogy részleteiben is megismerhessük elképzeléseiteket az esküvőtökkel kapcsolatban.

Ponicsán Kristóf

17 éves korom óta foglalkozom a fotózással, ez főleg a főiskolás évek alatt vált szenvedélyemmé is. Egy fotós iskola sikeres elvégzése után döntöttem úgy, hogy ezt a pályát választom, ebben látom a jövőm. Az iskolában szerencsém volt különböző stílusú, nemzetközileg elismert híres fotósoktól tanulnom, mint például: Szipál Márton, Szandelszky Béla (sajtófotós). 2010-ben csatlakoztam a BMK-Reflex fotóklubhoz. 2011-től ismét beiratkoztam egy fotósiskolába, ahol remélhetőleg sok újdonságra teszek szert. Az esküvő fotós szerep számomra egy állandó, pozitív kihívást jelent, amiben mindig találok valami újat, valami szerethetőt.

Biri Ádám

Sokat gondolkodtam, hogyan tudnék röviden bemutatkozni, hogy ejtsek néhány szót magamról, a munkámról, stílusomról, stb… “Kéne” még írnom szép gondolatokat, hogy mennyire szeretem az esküvőket, az embereket, meg néhány marketingszagú, ügyfélcsalogató mondatot… de ezeket most inkább átugrom. Úgy éreztem, a honlapomon található képek amellett, hogy tükrözik, milyen pillanatokat szeretek megragadni egy esküvőn, rólam is adnak egy képet. Ha még nem tetted, nézz körbe, ismerkedj meg velem.

WM Photography

Mi egy fiatal pár vagyunk, évek óta foglalkozunk esküvői fotózással és videózással. Nagyon sok Párnak segítettünk már a Nagy Napjukon, összeszokott csapat vagyunk. Mindig tudjuk, hogy a másik mit fog csinálni, így nem zavarunk sem Titeket, sem egymást az események megörökítése közben. Ahogy a képeinken is láthatjátok, szeretjük a legújabb trendeket és a saját stílusunkat ötvözni munkánk során. Bízunk benne, hogy képeink és videóink elnyerik a tetszéseteket. Esküvői fotózásaink alkalmával szeretjük a természetes, elkapott pillanatokat megörökíteni, nem ragaszkodunk a beállított képekhez. A lényeg, hogy önmagatokat adjátok, akkor születnek a legjobb képek! 🙂

FotoVíg

Az esküvői fotózást, a fotózásnak ezt a speciális ágát 2002-ben kezdtem el művelni. Az első években még filmre fotóztam, 2004-től azonban kizárólag digitális gépekkel dolgozom. Sokszor csak néhány percem van arra, hogy az éppen a kamerám előtt álló emberekkel megtaláljam a közös hangot, ez a stresszhelyzet azonban inspirálóan hat rám. Szeretem a kihívásokat, az új helyszíneket, a szép fényeket… és persze az embereket. Gyakran előfordul, hogy az esküvő után a párok pocakos fotózás, babafotózás, keresztelő, egyéb családi ünnepség, vagy pedig a cégükben felmerülő fotózások okán is megkeresnek. Ez igazi megtiszteltetés számomra.

Borzi Vivien

Borzi Vivien a fotózással még 16 évesen ismerkedett meg, de nem jósoltak számára komoly karriert. Kitartása és lelkesedése azonban gyümölcsözőnek bizonyult. Magyarországon elsők között fotózott divatanyagot a víz alatt, ezzel ismertséget szerezve a szakmában. Ma már inkább glamour munkái révén ismerik. Saját bevallása szerint személyisége és az a fajta látásmódja vitte előre karrierjét, amit „amerikai álomnak” nevez. Képei színesek, karakterei szimpatikusak.

Pfeiffer Dániel

Pár éve vagyok fotós, az esküvői fotózásra specializálódtam. Hobbyként kezdődött a fotózás, remélem a közeljövőben ez lesz a hivatásom. A fotózás segítségével megmutathatom a kreativitásomat.

Kenéz Dorottya

Fotómániás, nyitott, mosolygós és természetszerető. Imádom a munkám, imádom, hogy napról-napra új kihívások és izgalmak elé állít. Számomra a fotózás több, mint hivatás vagy hobbi: eszköz arra, hogy rajta keresztül megmutassam a világot úgy, ahogy én látom. Fényképezőgéppel a kezemben nőttem fel, így volt időm megtanulni, hogyan bánjak ezzel az eszközzel úgy, hogy segítségével örökre megmaradjon egy-egy élmény, hangulat, vagy szépség, amivel úton-útfélen találkozom életem során. Amennyiben fotósorozataimat megtekintve úgy érzed, nálam megérkeztél, bátran keress fel, és kezdjük el együtt a munkát!

Tóth Eszter

2006 óta fotózom, 2009 óta pedig hivatásos-szabadúszó vagyok. Mondanom sem kell, hogy rögtön beleszerettem, imádom minden pillanatát, nem cserélném el semmire. Minden fotózáshoz kreatívan állok hozzá, törekszem arra, hogy kihozzam mindannyiunkból a maximumot.

Méder Henriett

Méder Henriett vagyok, megkértem valakit, aki a szavak embere és én öntöm formába a meghatározó pillanatait, hogy írjon rólam és a munkámról, őszintén, kendőzetlenül. „Ha fotóst keresel éppen, akkor nyilvánvalóan szereted a fényképeket, szereted megőrizni a pillanatot a maga valójában, nem mesterkélten, csak egyszerűen olyannak amilyen. Ha jó fotóst keresel, akkor azt keresed, aki egyetlen fotóban képes megörökíteni az esküvői csokrodban az orchidea illatát, a 30. születésnapodon a régi családi recept szerint készült almás pite ízét, a maratoni futásodon a célszalag érintését, az újszülött kisbabád halk szuszogását. Ha a legjobbat keresed, akkor arra az egy képre koncentrálsz, amit életed végéig a tárcádban hordhatsz és benne van minden… akkor Henit keresed.”

Pacher Márkus

Mindig is vonzott a fotózás, ám erre csak akkor jöttem rá igazán, amikor elkezdtem esküvőket fotózni és próbáltam megörökíteni a megismételhetetlen pillanatokat. Azokat a bensőséges és örömteli momentumokat keresem, amely számotokra a legfontosabb a nagy napon. Ha olyan képeket szeretnél az esküvődről, amit utána nap mint nap örömmel nézegetnél, akkor fordulj hozzám bizalommal!

Simon Teodóra

Négy éve foglalkozom esküvőfotózással. Két dolog vonzott mágnesként az életemben: az utazás és az alkotás. Képeimmel érzéseket és hangulatokat szeretek leginkább átadni, az esküvők világa lavinaként sodort magával. Egyszerre imádom benne a kiszámíthatatlanságot, a spontaneitást és a rengeteg érzelmet, ami egy esküvőn tapasztalható.

Fekete Csaba nászriporter

A naszriporter.hu-t  2007-ben alapította két fotográfus és ezzel elindították a magyar esküvői fotográfia robbanásszerű fejlődését, amely azóta is tart. A cég azóta több változáson is keresztülment, de mindvégig a magyar piac egyik vezető szereplője maradt, amit a számtalan feladat, tanítvány, nemzetközi jelenlét, publikációk és díjak bizonyítanak. Egyszerre akár hat, diplomás, idegen nyelveket beszélő, képzett, nemzetközi gyakorlattal rendelkező esküvői fotozsurnalisztát is be tudunk vetni, ezzel egyedül vagyunk a piacon.

Jaksa Tímea

A timeapictures név már nem csak egy tevékenységet és nem is csak egy embert jelent. A fotózás, az alkotás, a kiadó enteriőr stúdió és a jótékonysági események szervezése egyaránt a munkánk, az életünk része. Tímea továbbra is esküvőket örökít meg,de glamour fotózással és fotós hallgatók oktatásával is foglalkozik. Laci 2017-túl, Kanada után, immár Magyarországon is vállal esküvői fotózásokat, így nagy örömmel vettük, hogy csatlakozott csapatunkhoz. Kati a stúdióbérlést szervezi, sok egyéb kreatív munkája mellett. A timeapictures nevet pedig reméljük hamarosan kinőjük és új nevet adhatunk kis csapatunknak…

Szabó Ivett

Hogy a pillanat valósága örökké tartson! Imádunk fotózni, minden alkalommal, arra törekszünk, hogy az érzéseket, a maguk valódiságában örökítsük meg. Ezért hoztuk létre a Szabó Ivett Fotóműhelyt. Akiket mi fotózunk, szívesen ajánlanak minket, mivel esküvői fotóikat átnézve újra és újra megélhetik legboldogabb élményeiket. Ezt az eredményt azért szoktuk elérni, mivel minden esküvő életünk esküvője, amelyhez figyelmünkkel és tapasztalatunkkal járulunk hozzá.

Moór Dávid

Életünk, visszatekintve, nem más, mint emlékek füzére.Minden emlékünk, múltunk minden pillanata számít. Az emlékek, méltó módon való megörökítése -legyen az fotózás vagy mozgókép rögzítése- igenis, a világ egyik legszebb hivatása… Amikor képeimmel átadhatom azt, ami Nektek igazán fontos, az emlékeiteket. Ezért tartom választott hivatásom, a fényképészet egyik legszebb ágának az esküvői fotózást. Igyekszem igazodni a Ti igényeitekhez, hogy a fotókon az köszönjön vissza: Micsoda remek nap volt ez!

Horváth Tamás

Imádom a szép képeket, a stílusos, és elegáns dolgokat, és imádom a munkámat. Addig fogom csinálni amíg szívből jön, szerelmem ez a szakma! 11 év alatt rengeteg tapasztalatot sikerült összeszednem, rengeteg rendezvényen, esküvőn, több százezer képen vagyok túl. Ennek a rengeteg munkának ez eredményét szeretném nektek itt megmutatni az oldalamon.

Pál Gergely Botond

Munkáinkban ötvözzük a fotózsurnaliszta és a fine art esküvői fotós megközelítést. Érzelmes, őszinte riport fotókat, művészi, kivételes minőségű alkotómunkát ajánlunk a Te esküvődre is, két díjnyertes fényképésszel.

Váradi Tamás

2005-ben kezdtem hivatásszerűen fotózni, fő területemmé az emberek-rendezvények fotózása vált. A szívemhez legközelebb az esküvők fotózása áll, mert ez egy speciális és összetett ága a fényképészetnek. Több magazinban jelentek meg portré képeim, sokszor fotózom céges rendezvényeket, családi eseményeket. Igyekszem minden eddig megszerzett tapasztalatot felhasználva készülni a következő esküvőre ugyanolyan lelkesedéssel mint a legelsőnél. Szeretem a különleges helyszíneket, váratlan helyzeteket, gyorsan reagálok a változásokra. Szerencsére számos országban nyílt már lehetőségem esküvőt/párokat fotózni.  Alapító tagja vagyok a kiemelkedő esküvőfotósokat tömörítő Pillanart Magyar Esküvőfotós Egyesületnek.

Leiner András

Az esküvő fotózás épp olyan egyszeri és megismételhetetlen, mint maga az esküvő. Annak érdekében, hogy az ifjú pár, évtizedekkel később is elégedetten és mosolyogva vegye elő az esküvői fotóalbumot, fontos, hogy a lehető legtökéletesebben sikerüljön. Az esküvői fotózás, az a műfaj, ahol nem éri meg kockáztatni. A technika vívmányainak köszönhetően ma már szinte bárki tud jó minőségű fotókat készíteni, de megfelelő szakmai tapasztalat, kreatív látásmód nélkül az amatőr kezek által megörökített fotók bizony csalódást okozhatnak az ifjú párnak. Egy esküvő fotósnak azonban ne csak kattintgatnia kell a fényképezőgéppel, rendeznie kell, meg kell álmodnia a pozitúrákat, helyzeteket, beállításokat. A tökéletes napot egy tapasztalt, profi fotós, egyedi látásmóddal, kreatív beállításokkal és szakszerű utómunkával tökéletes emlékek formájában fogja megörökíteni.