Értékeld az esküvői szolgáltatóidat!

Generic selectors
Pontos egyezés
Névben keres
Leírásban keres
Search in posts
Search in pages
Alábbi kategóriákban keres
beszámoló
Catering szolgáltatók
Ceremóniamesterek
Cukrászok
Dekoratőrök
DJ-k
Egyéb
Esketők
Esküvői filmesek
Esküvői fotósok
Esküvői ruha
Esküvőszervezők
Helyszínek
Smink és haj
Vőfélyek
Zenekarok

Teljes katalógus

minden szolgáltató egy oldalon

Kategóriák

esküvői szolgáltatások szerint

Új ajánlás

ajánld a szolgáltatód

Kategória: Esküvői ruha

Vicora Esküvői Ruhaszalon

Kedves menyasszony! Az esküvői ruha kiválasztása nehéz feladat, hiszen a legszebbnek és legcsodálatosabbnak kell lenni annak a ruhának amiben majd kimondod a boldogító “Igent”. Gyere el szalonunkba és engedd meg, hogy szakmai hozzáértéssel, egy gyönyörű ruhával, kedvességgel és türelemmel emelni tudjam a “Nagy napod” fényét! Várlak szeretettel! Csőke Szabina, tulajdonos

Elizabeth Szalon

Több mint 20 évvel ezelőtt megnyílt szalonunk, új designt teremtett a környék kölcsönzői között . A nyitást követően gyönyörű modelljeinkkel és kedvező árainkkal a menyasszonyok legnépszerűbb szalonjává váltunk. Az egyre bővülő ruhakészlet és az igények így egy nagyobb és exkluzívabb kölcsönző nyitását eredményezték. Hiszen „Minden, ami nem véletlenszerűen jön létre, az tervezés eredménye.”

Boglárka Szalon

A Boglárka Szalonban megtalálható minden, ami a menyasszonyi ruhával összefügg. Az ország legnépszerūbb szalagavató ruha specialistája vagyunk, de ezen kívül nálunk alkalmi ruhát is tudsz választani, illetve mindenféle táncruha (bajor, latin, charleston, rocky stb), frakk és szmoking is kölcsönözhetõ. Folyamatosan vannak eladó használt és új ruháink is, nagyon baráti áron. Várjuk nagy csoportok, iskolák jelentkezését, minden esetben elsõ osztályú ruhákat, profi ügyintézést és lebonyolítást garantálunk.

Koralia Esküvői Ruhaszalon

A szervezés egyik legfontosabb eleme a menyasszonyi ruha, melynek kiválasztása nem könnyű feladat. Ebben szeretnénk segítő kezet nyújtani nektek és megkönnyíteni a választást. A Koralia Szalon az országban egyedülálló módon, kizárólag olyan márkákkal foglalkozik ami más szalonban nem elérhető. Ennek megfelelően a kollekció egyedi és különleges modellekből áll.

Dióra Esküvői Ruhaszalon

Ha nagyot álmodó vagy, különleges esküvői ruhára vágysz, és imádod a kifinomult, púder színeket, akkor luxus szalonunkban meg fogod találni a rég keresett ruhát! Magyarországra először hozunk el egy olyan luxus esküvői ruha kollekciót, amiről eddig csak a külföldi honlapok által álmodozhattál. Márkáinkat többek között Eva Longoria, Mariah Carrey is választja a vörös szőnyegre, mely bizonyítja azok exkluzív minőségét.

La Mariée

Az ország egyetlen díjnyertes szalonjaként és immár egyedüli Pronovias forgalmazóként, ezt a fontos döntést tesszük könnyebbé a kedves menyasszonyainknak álomszép Pronovias esküvői ruhák hatalmas választékával! La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon szeretettel várja minden kedves leendő menyasszonyát Budapest szívében, a Parlament szomszédságában, a nemzetközileg elismert spanyol világcégek, mint a Pronovias és a Rosa Clará (AIRE BARCELONA, ALMANOVIA) és a Jesús Peiro esküvői ruha tervezők legújabb és folyamatosan bővülő kollekciójával.

Gévai Gabi

Én is, mint a legtöbb tervező rendelkezem néhány alap irányelvvel, ami meghatározza a munkámat. Ez a minőség, szakértelem és a megfelelő stílusválasztás. Fontosnak tartom ezek betartását, ha egy menyasszony felkér ruhája megtervezésére és elkészítésére. Hiszen ez az Ő napja. Az első találkozáskor igyekszem felmérni az igényeket, ez sokszor nem könnyű mert rövid idő alatt kell megismernem a majdani ruha viselőjét. A kölcsönzőmben különböző stílusú ruhák közül válogathatnak a menyasszonyok.

Love Szalon

A mi küldetésünk a Te boldogságod. Célunk hogy a nagy napon Te legyél a legszebb menyasszony. Ehhez teljes tudásunkat, több mint 20 éves tapasztalatunkat, szívünket adjuk. Hiszünk abban, hogy együtt megvalósíthatjuk álmaid esküvőjét.

Bélavári Zita

2007-ben, Mohácson nyitottam meg szalonomat, ahol Bélavári Zita Couture márkanév alatt, fő profilom az esküvői ruhák tervezése-kivitelezése, de évről-évre önálló alkalmi ruhakollekcióval is készülök.

Venezia Szalon

Hogy szalonunk országos szinten is valóban a menyasszonyok csodálatára tehessen szert, álomszép Madeline Gardner, Ronald Joyce, Victoria Jane és Mori Lee angol, Valentini-Ego Spose olasz, az Enzoani holland és a Maria Karen portugál ruhákkal várjuk a hozzánk érkező arákat.A 2016-2017 évi vadonatúj kollekciónk napjaink modern menyasszonyianak készült, azok számára, akik egyszerűen csak a legjobbat szeretnék viselni. Már az anyagválasztás sem mindennapi: a tüll, organza és selyem kombinációja, swarovszki kövek sokaságával. Az olasz tervezők évtizedes tapasztalatának köszönhetően a ruhákon visszaköszönnek a gyermekkor álmai és érzései, amikor még csak elképzeljük az esküvő felejthetetlen pillanatát.

Ananász Szalon

Az Ananász esküvői ruhaszalon Budapest egyik legexkluzívabb, nagy múltú menyasszonyi ruhaszalonja, amelyben kizárólag márkavédjeggyel ellátott, kiváló minőségű esküvői ruha kollekciók kölcsönözhetők és vásárolhatók. Folyamatosan megújuló menyasszonyi ruha kínálatunkban olyan világmárkákat találsz, mint a La Sposa esküvői ruhák, White One esküvői ruhák, Rosa Clará TWO kollekció, Pronovias kollekció. Menyasszonyi csipke fátylak, bolerok, kiegészítők szintén nagy választékban kaphatók. Szalonunkban többféle stílusból választhatsz, a klasszikus abroncsos menyasszonyi ruháktól, az A vonalú letisztult, esküvői ruhákon át a modern menyasszonyi ruhákig.

Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon

Uraknak, hölgyeknek és gyerekeknek. 300 menyasszonyi ruha, prémium minőségű álomszép kollekció, alkalmi ruhák, fehérneműk, cipők, ékszerek, fátylak, kiegészítők. Öltönyök, cipők, mellények, nyakkendők, ingek.

Kati Szalon

A családi vállalkozást 1981-ben édesanyám alapította. Kizárólag saját készítésű esküvői ruhák, alkalmi ruhák kölcsönzésével, varrásával foglalkozott. Az évek múlásával kicsi üzletünkből, 2008-ra egy 600 m2-es szalonba költöztünk, ahol kényelmesen, kellemes környezetben válogathatnak esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, öltönyök, bocskai és atilla öltönyök, magyaros esküvői öltözékek, koszorúslány ruhák, menyecske ruhák, alkalmi ruhák, báli ruhák, örömanya kosztümök közül, és ahol minden öltözéket és kiegészítőt, ami az esküvőre szükséges megtalálhatnak.

Organza Szalon

Budapest szívében, a körúton exkluzív környezetben várunk Magyarország egyik legnagyobb világmárka választékával. Folyamatosan bővülő kollekciónkban megtalálható a spanyol La Sposa, amelyből Magyarország legnagyobb választékával várunk. Továbbá a Mori Lee, Demetrios, Demetrios Platinum, Sophia Tolli, White One, Rosa Clará by Lunanovias és a hamarosan érkező David Tutera gyönyörű modelljei közül segítünk megtalálni az IGAZIT ! Modelljeink között mindenféle fazon megtalálható 34-46-os méretig. Nagy választékban kínálunk kiegészítőket is. Várjuk szeretettel bejelentkezésedet szalonjainkba!

Love Szalon

A mi küldetésünk a Te boldogságod. Célunk hogy a nagy napon Te legyél a legszebb menyasszony. Ehhez teljes tudásunkat, több mint 20 éves tapasztalatunkat, szívünket adjuk. Hiszünk abban, hogy együtt megvalósíthatjuk álmaid esküvőjét. A mi szalonunkban akár egyszerre is próbálhattok pároddal ruhákat, úgy, hogy a nagy napig titokban maradjon a kiválasztott darab, hiszen külön menyasszonyi és külön férfi részlegünk van. Igény esetén, még egy VIP szoba is bérelhető, pezsgővel, teljes stábbal és különleges darabok próbalehetőségével.

Daalarna-Benes Anita

“ÉRZÉKI MEGJELENÉS, FELEJTHETETLEN ALKALMAKRA” Benes Anita, a Daalarna tervezője ezt a gondolatiságot adja vissza kollekcióiban, de azok akik ismerik, viselik ruháit, leggyakrabban nőiességüket, időtlen eleganciájukat emelik ki. Munkáit izgalmas formák, csábító anyagok, szenvedélyes színek jellemzik. Fő profilját az alkalmi és esküvői ruhák alkotják, de filozófiája messze túlmutat az arisztokratikus elképzeléseken. A 2016-os menyasszonyi ruha kollekciójában a kézműves hagyományokat határok nélkül keveri a legújabb stílusokkal, hangulatokkal.

Igen Esküvői Ruhaszalon

Biztos elképzelte már ezerszer, hogy milyen lesz a nagy nap és hogyan fog kinézni a nagybetűs menyasszonyi ruha. Hiszen mindannyiunk nagy álma egészen kislány korunk óta, hogy a szőke herceg oldalán az oltár elé vonuljunk, és egy csodaszép esküvői ruhában kimondjuk a boldogító igent. Nos, életünk párja vagy szőke, vagy nem, a menyasszonyi ruha kapcsán viszont biztosan nem hozhatunk kompromisszumot.Budapest egyik legnagyobb esküvői ruha választékával várjuk Önöket, olyan márkákat beleértve, mint a Kenneth Winston, Enzoani, Allure, Bridals, Diane Legrand, Ella Rosa, Blue by Enzoani, Beautiful vagy a Modeca.

Royal Szalonok

Impozáns ROYAL DELUXE esküvői ruha szalonunk az igazán nagyot álmodó hölgyek vágyait váltja valóra! Az exkluzív, de letisztultabb vonalakról, érzéki megjelenésről Victoria Jane és Ronald Joyce gondoskodik. Eddy K. és Demetrios válogatott luxus menyasszonyi ruha kollekciója pedig garantálja viselőjének a közönség elbűvölését. Kínálatunk: a királylányos menyasszonyi ruhától az egyszerű, A-vonalú esküvői ruháig, a csipkés menyasszonyi ruháig minden megtalálható. Ha esküvői ruha Budapesten, akkor csakis a Royal szalonok jöhetnek szóba!

Halász Éva

Halász Éva 2012 nyarán megnyitotta saját belvárosi szalonját, ahol HALASZEVA márkanév alatt tervezi és készíti ruháit.

Kezei közül kikerülő ruhákat finom nőiesség hatja át, szereti hangsúlyozni a test vonalait, örömmel játszik az anyagok szépségével, apró, finom ötletekkel válnak ruhái egyedivé, viselője számára különlegessé. Kézműves hagyományokat ötvözi a modern technológiák adta lehetőségekkel, hogy semmi sem szabhat határt a fantáziájának. Szalonban egyaránt lehetőség van egyedi, személyre szóló tervezésre, méretre készítésre, valamint kölcsönzésre is.