Királyi Esküvők Esküvőszervezés

Esküvőszervezők

Információk:

Két nő, két nézőpont – dupla lendület – Elhivatottság, lelkesedés… A Királyi Esküvők egy nagyszerű, különleges barátságból született évekkel ezelőtt. Ismerve egymás erősségeit hiszünk abban, hogy olyan szolgáltatást tudunk nyújtani párjainknak, amire csak kevesen képesek. Tökéletességre törekedve dolgozunk azért, hogy életetek egyik legszebb napja valóban azzá váljon és minden apró részlet az álmaitok szerint valósuljon meg. Magas minőségi elvárásaink szerint képviseljük érdekeiteket a teljes tervezés-szervezés során és a megvalósulásba sem engedünk kompromisszumot. Szolgáltatóink és partnereink is pontosan tudják, hogy velünk csak Királyi Esküvő valósulhat meg.

Kapcsolat

  • kiralyieskuvok@gmail.com
  • www.kiralyieskuvok.hu
  • facebook.com/Királyi-esküvők-Esküvőszervezés-Rendezvényszervezés-438468182952770
  • +36 70 383 0118

Add tovább!

Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel, hogy még többen osztozzunk a tapasztalatokban!

Értékelés:

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Ragyogó100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Rossz0%

Írjon értékelést!

Az értékelés beküldését követően ellenőrizzük azt, hogy megfeleljen a hatályos jogszabályoknak.

Vélemények

5,0 rating
2018-04-27

Életünk legszebb napját csodálatossá tettétek! Nagyon nagy segítség voltatok számunkra. Ha Ti nem lettetek volna, biztosan nem sikerült volna ilyen gyönyörűre!
Köszönjük Nektek!
Zsófi & Tibi

Haz-Novák Zsófi
5,0 rating
2018-04-19

Nagyon szépen köszönjük, hogy segítettetek életünk legszebb napját és egyben legnagyobb buliját tökéletesen lebonyolítani! Azt hiszem kevés párnak adatik meg , hogy tényleg minden az elejétől a végéig tökéletesre sikerüljön! Köszönünk mindent!
Kitti és Lackó

Tihanyi Kitti
5,0 rating
2018-04-17

Nelli és Dalma! Precíz, lendūletes, felkészūlt duó, munkàjukra rendkívūl igényesek. Az elôkészūleteken tùl, a Nagy Nap váratlan fordulatait, kérdéseit higgadtan, profin kezelték, plusz izgalmaktól megkímélve minket és családunkat! Kōszōnjūk!

Fridrich Eszter
5,0 rating
2018-04-16

Nagyon profi csapat, csakis ajànlani tudom őket.

Handzic Agnes
5,0 rating
2018-04-16

Azt se tudtuk, hogy induljunk el, amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket… Hála Nellinek és Dalmának szuper helyszínen, szuper szolgáltatókkal sikerült megvalósítani az álmunkat. Olyan profin rakták össze a programot és vezényelték le, hogy se nekünk, se az örömszülőknek nem volt gondja semmire, maximálisan, nyugodtan élvezhettük a mi nagy napunkat. Köszönjük!

Újvári Katalin