Kormos Róbert

Ceremóniamesterek

Információk:

Amikor a dolgok csak úgy „maguktól” történnek… Természetesen ez nem igaz, ám ennek az illúziója nemcsak a vendégek kiváltsága hanem a tiétek is. Sőt! Frusztráló dolog, ha minden apró- cseprő dologgal titeket találnak meg akár a szolgáltatók, akár a vendégek az esküvőtökön. Ilyenkor hirtelen ifjú párból rendezvény menedzserré avanzsáltok. Jól tudom, hogy rengeteg időt, és fáradságot öltök, a szervezésbe, az előkészültekbe azért, hogy minden tökéletes legyen. Így megérdemlitek, hogy a nagy napon csak kényelmesen hátradőljetek, és hagyjátok, hogy a dolgok, csak úgy „maguktól” megtörténjenek

Kapcsolat

  • hello@kormosrobert.hu
  • www.kormosrobert.hu
  • +36 30 522 7471

Add tovább!

Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel, hogy még többen osztozzunk a tapasztalatokban!

Értékelés:

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Ragyogó100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Rossz0%

Írjon értékelést!

Az értékelés beküldését követően ellenőrizzük azt, hogy megfeleljen a hatályos jogszabályoknak.

Vélemények

5,0 rating
2018-04-04

A legjobb!!! 🙂

Molnár Zsuzsa
5,0 rating
2018-04-04

Abszolút teljes mértékben meg voltunk elégedve Kormos Robival, minden a megbeszéltek szerint ment, pörögtek az események a forgatókönyv szerint, mindent kézben tartott, nem volt se túl sok se túl kevés a személyisége, pont annyi, amit elvárt az ember, így volt tökéletes. Figyelmes volt és udvarias. Bátran ajánljuk Őt korosztálytól függetlenül bárkinek. Mi tudjuk, ha újra választanunk kellene, újra mellette döntenénk és nem bánnánk meg!
Rigó Péter

Rigó Péter
5,0 rating
2017-12-02

Robi tökéletesen végezte a feladatát. A felkészülés során nagyon jó tippeket adott, amire mi nem is gondoltunk volna. Részletes volt, alapos, érthető. A forgatókönyv sem állt volna össze ennyire jól nélküle. Az esküvő napján háttérben maradt, de felszólalt, amikor kellett, vezette az egész eseményt, mindenki informálva volt, nagyon okos kommunikációval. Felbecsülhetetlen, hogy a nagy napunkat teljes mértékben meg tudtuk élni, nem kellett aznap szervezéssel foglalkozni.

Keszég Klaudia