Mészáros Barbara Esküvőszervező

Esküvőszervezők

Információk:

Mészáros Barbara vagyok, esküvőszervező. 1989-ben születtem és imádom, ha valami terv szerint zajlik, mert azt a jó szervezés gyümölcsének tartom. Szeretem a színes, de letisztult dolgokat és ha mindennek megvan a helye. Na meg persze az esküvőket. 🙂
Az esküvőket nagyon, legyen szó alacsonyköltségvetésű esküvőkről, ahol a kreativitással kell kompenzálni az anyagiakat, vagy nagyköltségvetésűekről, ahol az igazán patinás dolgokat kell finom összhangba állítania az esküvőszervezőnek!
Nekem is volt már szerencsém átélni azt a csodálatos pillanatot amire most ti is készültök, hiszen 2015-ben összekötöttük életünket férjemmel, így személyesen megtapasztaltam mindazokat amin most ti mentek keresztül.
Tudom, hogy milyen a jó esküvőszervező, tudom, hogy nagyon izgultok, még ha az elején nem érzitek, higgyétek el, fogjátok, ami teljesen természetes. A kölcsönös szimpátia az esküvőszervező és a pár között elengedhetetlen! Fontos, hogy bízzatok bennem és munkatársaimban, amiért minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hiszen az a célunk, hogy egy varázslatos, emlékezetes (jó értelemben) napotok legyen, egy nap, aminek minden pillanatát úgy tudjátok megélni, hogy boldogok vagytok és csak egymásra kell figyelnetek.
Személy szerint több éves esküvőszervező, szakmai tapasztalat áll mögöttem és munkatársaimat is a legjobbak közül választom, így biztos lehetsz benne, hogy egy vérprofi csapat dolgozik majd az esküvőtökön. 2014-ben végeztem a BGF (ma már BGE), KVIK kar, ISZM szakán és specializálódtam Szabadidő és Rendezvényszervezésre, a rendezvényszervezésen belül pedig az esküvőszervezés volt amit magasabb szinten tanultam, hogy minél felkészültebb lehessek a váratlan pillanatokra, mint esküvőszervező.
2016-ban részt vettem Rátkai Tímea képzésén, így az ő szemszögéből is megismerhettem az általa szervezett esküvőket és az ott szerzett tapasztalatait, amit kamatoztathatok a ti esküvőtök szervezésében. Furcsa, de minél több esküvői történetet hallok, annál inkább meglepődök mennyi váratlan esemény történhet egy nap alatt. Ez nektek azért jó, mert biztosítja, hogy felkészült esküvőszervezővel dolgozhattok, másrészt bizonyítja, hogy mennyire nem szabad felületesen, félvállról venni az apróbb dolgokat sem, ezért én nem is veszek semmit sem. 🙂 Ezekről egyébként a blogomban olvashattok majd.
Van továbbá esküvői styleist képesítésem, illetve esküvői protokollban is jártas vagyok, amit Görög Ibolyától volt szerencsém tanulni, aki a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályának főosztályvezetője volt.
Ha a fentiekkel még nem győztelek volna meg benneteket engedjétek meg, hogy elmondjam, nekem ez az életem, nem csak munka, de a szenvedélyem is. A siker számomra nem az esküvő megszervezése és a pénz bezsebelése, hanem az esküvő után a ti szemetekben feltűnő apró csillanás, ami szavak nélkül is hangot ad az elégedettségeteknek. Ezért is olvasok külföldi blogokat, esküvői történeteket, ezért ismerek meg különböző esküvői hagyományokat és szokásokat, ezért vagyok én és a csapatom a legalkalmasabbak, hogy életetek egyik legfontosabb és legszebb napján mi ügyeljünk arra, hogy minden rendben menjen.

Add tovább!

Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel, hogy még többen osztozzunk a tapasztalatokban!

Értékelés:

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Ragyogó0%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Rossz0%

Írjon értékelést!

Az értékelés beküldését követően ellenőrizzük azt, hogy megfeleljen a hatályos jogszabályoknak.

Vélemények