Molnár László András

Ceremóniamesterek

Információk:

Legyen olyan az esküvőtök, amilyet TI szeretnétek és ne olyan, ahogy “szokás”, meg mindenki más gondolja. A stílusom magában hordozza mindazt, ami egy elegáns esküvőhöz illik. A megjelenésem, kommunikációm, diszkrécióm, találékonyságom, vidámságom, szervezőkészségem, program ötleteim, csapatban való gondolkodásmódom biztosítja számotokra az önfeledt és gondolkodásmentes szórakozást az esküvőtökön.

Kapcsolat

  • molnarlaszlocm@gmail.com
  • www.molnarlaszloandras.hu
  • facebook.com/molnarlaszloandrasceremoniamester
  • +36 70 771 4333

Add tovább!

Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel, hogy még többen osztozzunk a tapasztalatokban!

Értékelés:

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Ragyogó100%
Nagyon jó0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Rossz0%

Írjon értékelést!

Az értékelés beküldését követően ellenőrizzük azt, hogy megfeleljen a hatályos jogszabályoknak.

Vélemények

5,0 rating
2018-07-07

Mitch hatalmas segítség volt, elképesztő munkát végzett. Amikor nekem eszembe jutott valami, ő már jelezte, hogy rég kész, minden feladatot levett rólunk, maximálisan tudtunk figyelni egymásra, az estére, családra, barátokra.
Csak ajánlani tudjuk! 🙂

Ragoncsa Szabolcs
5,0 rating
2017-12-02

Laci a tökéletes Ceremóniamester, figyel az apró részletektől kezdve mindenre, így nekünk mással se kellett foglalkoznunk a nagy napon, mint jól érezni magunkat! Csak akkor vette kézhez a mikrofont, amikor szükséges volt, nem akarja átvenni a figyelmet a párról, mindent tökéletesen időzített! Az előkészületekben is segítségünkre volt, olyan ötleteket adott, amivel még szebbé tettük a napunkat! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom! 🙂

Nyáriné Pálfi Henrietta
5,0 rating
2017-12-02

Molnár László András volt a segítségünkre az esküvőnk alatt. Kifogástalan munkát végzett, annak elenére, hogy csak az utolsó pillanatban kértük fel a munkára.
Nem volt gondunk semmire, Ő mindenre figyelt helyettünk.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nemes Diana