Az esküvők csillagai

Értékeld az esküvőd szolgáltatóit – Ellenőrizd a csapatod tagjait!

A Wedding Stars rendszerében a párok által adott értékelések, a közösségi média felületeiről begyűjtött említések és a Google rendszerében elért eredmények összessítése látható pontszám formájában kifejezve, egy különleges algoritmus által.

évi eredmény

Kedves Esküvői Szolgáltató, írd be a neved és a szakmád a mezőkbe, és a rendszer máris megmutatja a 2019. évi eredményed.

Az okleveled azonnal letölthető JPG formátumban.

%

párok értékelése

%

Google eredmények

%

közösségi média jelenlét

Hogyan jön létre az eremény?

Egy intelligens algoritmus hozza létre három adathalomból. 30%-ban az ezen az oldalon leadott értékelések átlagolásából, 30%-ban a közösségi médiában szerzett értékelésből és az említések számából, valamint a Google szemantikus keresőalgoritmusának eredményéből. Ez a forradalmian új módszer valós időben kezeli az aktuális pontszámokat, így pillanatról pillanatra mindig az éppen legfrissebb eredményt mutatja. Ha egy esküvői szolgáltató jelentős médiafelületeken jelenik meg, vagy egy nagy létszámú fórumban több említést is kap, ez azonnal jelentkezik a kalkulációban. Azonban, hogy az értékelés kiegyensúlyozott legyen, az adatokat többszörös számításon vezetjük át, így biztosítva, hogy az itt látható eredmény ne legyen tudatosan hamisítható.

Az eljárás neve: Reverse Engineerd Semantic and Social Rating (RESeSoR)

Copyright: Aarons & Zwiebel (c) 2018