Értékeld az esküvői szolgáltatóidat!

Generic selectors
Pontos egyezés
Névben keres
Leírásban keres
Search in posts
Search in pages
Alábbi kategóriákban keres
beszámoló
Catering szolgáltatók
Ceremóniamesterek
Cukrászok
Dekoratőrök
DJ-k
Egyéb
Esketők
Esküvői filmesek
Esküvői fotósok
Esküvői ruha
Esküvőszervezők
Helyszínek
Smink és haj
Vőfélyek
Zenekarok

Teljes katalógus

minden szolgáltató egy oldalon

Kategóriák

esküvői szolgáltatások szerint

Új ajánlás

ajánld a szolgáltatód

Kategória: Zenekarok

Wedding Project Band

Információk: A Wedding Project Band esküvői-, és rendezvény zenekar 2015-ben jött létre Bársony-Németh Péter művészeti vezetésével azzal a céllal, hogy tökéletes választása legyen fiatal jegyeseknek és mai zenéket kedvelő közönségnek. Repertoárunkban a...

PartYssimo

Információk: A PartYssimo zenekar 2010 tavaszán alakult, mégis hosszú évek óta színpadon álló,  illetve stúdióban munkálkodó, profi zenészekből verbuválódott csapatról van szó. A zenekar repertoárja az igényes party- és szórakoztató zene kívánalmainak...

Sound Team

A mai modern esküvőszervezés egyik jelentős változása, hogy egyre szélesebb körben elterjedt szokás az esküvői DJ megbízása, aki a megfelelő technikai felszereltségnek köszönhetően akár egész éjszaka játssza kedvenc slágereinket. Az esküvői DJ óriási előnye, hogy a választott zenei palettának szinte csak képzeletünk szabhat határt, így egyetlen kedvenc dallam sem maradhat ki az ünneplésből.

Happening Band

Esküvőkön, lakodalmakon általában 3 fővel (szintetizátoros, gitáros és énekesnő) lépünk fel. Természetesen ha igény van rá, nagyobb létszámú zenekarral is vállaljuk a zeneszolgáltatást. Minden egyes rendezvényt követően a szervezők, a közönség, az ifjú házaspárok maximálisan elégedettek a zenekar által nyújtott műsor színvonalával, a kiváló hangulattal, ezt bizonyítja, hogy számos rendezvényirodától, cégtől újból meghívást kapunk. A jól ismert zenék tökéletes megszólaltatásával igyekszünk feledhetetlen élményt nyújtani. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a vokális, többszólamú énekre, és az optimális, élvezhető hangerőre.

Atlantic Együttes

Együttes minden korosztálynak! Legyen az lakodalom, bál, vagy akár milyen megmozdulás, ahol ilyen jellegű zenére van szükség. 100% élőzene, dob, basszusgitár, szóló/ritmus gitár, szintetizátor, hegedű és szaxofon/klarinét segítségével. Vállalunk utcai menetet is. Forduljon bizalommal hozzánk!

Silver Zenekar

Zenekarunk sokéves tapasztalattal vállal lakodalmakat, bálokat, party-kat, egyéb családi és céges rendezvényeket öt fővel. Gazdag repertoárunknak köszönhetően garantált a jó hangulat, melyet elektromos és hagyományos hangszerekkel biztosítunk. A Silver Zenekar kizárólag élőben játszik, ennek köszönhetően rugalmasan tudjuk alakítani műsorunkat.

Horizont Happy Band Zenekar

Ha önök az átlagnál többet és mást szeretnének “kihozni” bármilyen rendezvényükből, akkor szeretném figyelmükbe ajánlani a Horizont Happy Band nevű kecskeméti zenekart, amely több – a megrendelő igényeihez igazodó – formációban vállal fellépéseket. Repertoárunk az igényekhez igazodva folyamatosan frissül, így a 60-as évektől egészen a napjainkig hallható és ismert hazai és nemzetközi előadók beat, latin, disco, rock, rock -and – roll , stb..stílusú dalaiból, továbbá igény szerint mulatós dalok sokaságából tevődik össze.

Coco Bongo Zenekar

A zenekar 2000-ben alakult Hódmezővásárhelyen, Rácz Zsolti (dob) és Száraz-Nagy Tamás (zongora) közös ötleteként és a fő cél egy igényes és egyben nagyon bulizós latin zenét játszó zenekar létrehozása volt. Több tagcsere után 2003-ban alakult ki a mostani felállás. Rövid időn belül kiderült az is, hogy ez a zenekar a swinget, jazz-t pop és vendéglátós zenét is nagy alázattal, igényesen tudja játszani és így vált a Coco Bongo Szeged és a dél-alföld egyik legkedveltebb, meghatározó zenekarává.

Mood for Dance

Igényes és virtuóz élőzene szolgáltatásunkat az alábbi eseményekre ajánljuk: esküvők, bálok, party-k, céges rendezvények, születésnapok, névnapok, kiállítás megnyitók, évfordulók zeneszolgáltatása. A színvonalas elegáns háttérzenéléstől a fergeteges buli hangulatot igénylő szórakoztatásig minden igényt ki tudunk elégíteni.

Change Party & Show Band

Élőzene szolgáltatást vállalunk: céges rendezvényeken, fesztiválokon, konferenciákon, családi ünnepeken, esküvőkön, bálokon. Egyedülállóan változatos nemzetközi és magyar slágerekből álló repertoárunkkal garantáljuk a kiváló hangulatot! 3-4-5-6-8 fős zenekari formációkban vállalunk fellépéseket! Jellemző zenei stílusok: retró és modern pop-rock, funky, rock&roll, twist, latin, swing és jazz, mulatós.

Taylorband

Szabó Ferenc vezetésével alakult meg a Taylorband esküvői zenekar 2014-ben Budapesten, ahol mindegy, hogy modern vagy retro zene, magyar vagy külföldi sláger, Rock and Roll, Jazz, Musical – nincs akadály. Egy kifogástalan esküvő meghatározó része a jól megválasztott zenekar, mely felejthetetlen élményt nyújt mindenki számára és egyben emlékezetessé teszi az ifjú pár legszebb napját.

Barna Rita Agapé

Barna Rita Agapé művészcsaládból származó, rendkívül sokoldalú énekesnő, dalszerző, szövegíró. Barna Rita “Todo Lo Que Puedo Dar” című szerzeménye, az EMI kiadó gondozásában 2008-ban megjelent CubaRitmo lemez címadó dala lett. 2003 óta tagja a számos szakmai díjjal elismert Lippai Andrea táncművész által vezetett FlamenCorazónArte Táncszínház társulatának, énekes-szólistája a Latidos flamenco együttesnek. Barna Rita Agapé 2010-ben létrehozta az EverLand Gospel Choir-t, mellyel nagy sikerrel debütált a Solymári X. Jubileumi Nemzetközi Gospel Fesztiválon.

Búgócsiga Zenekar

Zenekarunk 2006-ban alakult. Vidám életérzést és kellemes időtöltést szeretnénk nyújtani mindazoknak, akik szeretnek táncolni, örömüket lelik a zenehallgatásban vagy épp a boldogító IGEN kimondására készülnek. Vállaljuk: esküvők , bálok, céges rendezvények, házibulik, születésnapi partik, osztálytalálkozók és egyéb más családi-baráti rendezvények hangulatos élőzenei szolgáltatását, kedvező áron, igényes megszólalással és nagyon széles repertoárral.

Night Express Zenekar

A Night Express zenekar tökéletes megoldást kínál : Céges Rendezvényre, Partikra, Fogadásokra, Esküvőkre, Leány és Legény búcsúkra. Igényes élőzene, tapasztalt tanult muzsikusoktól. Többféle formáció a megrendelő igényeihez igazodva. Széles repertoár, az 50-es évektől napjainkig. Kiváló modern hangzás, színvonalas hangtechnika.

Apropó Zenekar

A szarvasi Apropó zenekar minden ízlést kielégítő, fiatalos, jó hangulatot teremtő csapat. A legfontosabb dolog számunkra, hogy a rendezvényen jól érezzék magukat a vendégek. A zenei repertoárunk igen széles a régi klasszikus slágerektől kezdve a mai napi slágerekig minden megtalálható. Legyen szó esküvőről, születésnapról, házibuliról, bálról, városi és céges rendezvényről, illetve egyéb alkalmakról, ahol szívesen hallgatnának bennünket. A zenekar négy vagy öt tagból álló formációval, hang- és fénytechnikával együtt vállalja az igényes élőzenei szolgáltatást.

Maraton Band

A Maraton Band 2008-ban alakult Mohácson, 5 fiatal zenész kezdeményezésére. Kisvárosi zenekarnak induló csapatunk gyors ütemben fejlődött, minden helyi eseményen jelen volt, szalagavató báloktól a busójárásig, ami egy nagy mérföldkőnek számított! Így hamar kinőttük először a várost, majd a megyét, egyre jelentősebb rendezvényekre jutottunk el. Ma már országszerte rengeteg helyen fellépünk, legyen az Pécs, Balaton, Budapest, Debrecen vagy Hódmezővásárhely a példa kedvéért.

L.K. BEAT

Az L. K. Beat együttes 1998-ban alakult. A legjellemzőbb vonása a zenekarnak, hogy mindig az adott rendezvényhez és vendégkörhöz igazítjuk a műsorunkat. A választék bő. Könnyűzenei, pop, rock dalok a múltból és napjainkból, az ötvenes évek Rock ‘n Roll slágerei, a 60-as és 70-es évek beat gyöngyszemei, diszkó slágerek a 80-as és 90-es évekből mulatós slágerek, operettek. Aki eddig ránk bízta rendezvénye zenei és műsorszolgáltatását, mindig elégedett volt. Hallgasson bele előadásainkba, vagy jöjjön el valamely fellépésünkre, és nézzen meg minket élőben.

Traffic Band

Szeretünk zenélni, nevetni, és másokkal együtt önfeledten bulizni. A zenénél pedig már csak egy dolgot szeretünk jobban: ha az minőségi. Ebből nem engedünk. És ez csak az egyik titkunk… A zenéink jók, igényesek, a rádiók és a vendégek is imádják őket, és ráadásul mivel minden élőben, ott és akkor szólal meg, az egész egyszeri és megismételhetetlen.

Fantasy Zenekar

A Fantasy zenekar 13 éves múltra tekint vissza. Az alakulást megelőzően mindannyian 10-15 évet zenéltünk már más zenekarokban. Repertoárunkban az összes ismert sláger szerepel, az örökzöldeket és a mai modern zenéket is szívesen játsszuk. Fontos számunkra, hogy színvonalas, ÉLŐ zenével szórakoztassuk a közönséget. Köszönjük, hogy honlapunk látogatásával megtisztelt minket, kellemes böngészést kívánunk!

Veronika & The Wedding Boys

2010-ben egy barátunk kért meg minket, hogy játsszunk az esküvőjén. Az volt a gondja, hogy nem talált magának olyan együttest, amelyik egy egész estét meg tud tölteni csupa “jó számmal”. Mi összeszedtük azokat a dalokat, amikre mi szeretünk bulizni, fél évet készültünk rá nagy szeretettel, és az esküvőn egy óriási bulit csaptunk. Azóta eltelt öt nyár, voltunk több mint száz esküvőn és party-n, klubkoncerten és bálon. Folyamatosan bővítjük a repertoárt, továbbra is imádunk együtt zenélni – és közösen örülni az ifjú párnak, majd az est végén koccintani egyet a tánctól leizzadt násznéppel.

Veracruz Zenekar

Különleges zenei élményre vágyik? A hagyományos már unalmas? A Veracruz zenekar megszínesíti az ön rendezvényét is! A VERACRUZ név 18 éve összefonódik a magas színvonalú zenei szolgáltatással. Zenekarunk az elegáns esküvők, az exkluzív rendezvények állandó résztvevője. Magyar és külföldi Pop, Rock, R&B, Motown és dance party zenék a 60-as évektől a mai club & Top 40 dalokig! Énekeseink lendületes előadásmódja és a zenekar dinamikus kísérete egy fantasztikus zenei élmény nyújt önnek és vendégeinek! A gyönyörű balladák, régi retro dalok , funky dance számok és felvillanyozó dance-mix változatai, kedvenc dalai beragyogják az egész éjszakát!

Glamorous Company

„Live Music on a Higher level” Zenekarunk célja, hogy a koncertre járóknak és a szórakozni vágyóknak kellemes, hangulatos, és főként sajátos zenei élményt nyújtson, akár egy klubban céges vagy egyéb rendezvényen vagy csak interaktív jelleggel a facebookon és a youtube csatornánkon. A fáradt rutin helyett a minőségi szórakoztatást szem előtt tartva próbálunk exkluzivitást varázsolni előadásainkba

Sungroove Zenekar

Ez a zenekar azért jött létre, hogy valami egészen új, friss, fiatalos színt vigyen a lapos, unalomig ismételt, megrögzött vendéglátós sémákkal szemben. Műsorunkban fő hangsúlyt kapnak a mai zenék, illetve az elmúlt jó pár év sikerdalai is. A legfontosabb célunk sok zenekarral ellentétben, hogy Ti, mint Résztvevők vagy Főszereplők TÉNYLEG jól érezzétek magatokat! A zenekar énekesei együtt dolgoznak Magyarország legismertebb dj-ivel és producereivel a hétköznapokban és ezen produkcióikat szerves részévé tették a műsorunknak.

Smile Zenekar

Gönczi Gábor vagyok, 1991-ben barátommal, Csikós Balával 16 évesen valóra váltottuk gyerekkori álmunkat, és elindult a Smile Rock Circus. Azóta folyamatosan járjuk az ország legnagyobb rendezvényeit, klubjait, estélyeit és mellette saját nagykoncerteket is adunk. A tizennyolcadik születésnapunkat a Müpa Bartók Béla hangversenytermében dupla teltház előtt ünnepeltük, a huszadik születésnapunkon pedig megtöltöttük a Syma Csarnokot.

Random Zenekar

Bizonyára Ti is azt szeretnétek, ha a Nagy Napon minden tökéletesen úgy alakulna, ahogyan elképzeltétek, megálmodtátok. A felejthetetlen alkalom számos hozzávalója közül az egyik igen fontos kellék a zene. A műsorunkat mindig a násznép igényeihez igazítjuk, dalról – dalra. A szüneteket a közönség igényeihez, illetve az esküvő menetrendjéhez igazodva tartjuk. Hiszünk abban, hogy a jó zenére jó táncolni, bulizni és jó hallgatni.

Cascade Music Jam

Cascade Music Jam – partyzenekar, esküvői zenekar, rendezvényzenekar: amennyiben olyan esküvőt vagy rendezvényt szervez, melyen a minőségi zeneszolgáltatás, a dinamikus előadásmód és az igényes színpadi megjelenés elengedhetetlen, forduljon hozzánk, mi ezen követelményeket, reális áron tudjuk biztosítani. Repertoár az 50, 60-as évek rocky és beat zenéitől, a 70, 80-as évek retro funk- és discoján keresztül, a 90-es évek és napjaink legmodernebb slágereiig.

64U Party Band

A 64U Partyband egy 6 fős partyzenekar ami 2008-ban azzal a megfontolással jött létre, hogy magas színvonalú, egyedi hangzású élőzenét biztosítson különböző hazai es külföldi rendezvényeken egyaránt. A zenekar számos sikeres rendezvényt, balt, céges partit, koncertet, esküvőt tudhat maga mögött Európa es Magyarország különböző városaiban es az elmúlt években kimagaslóan nagy tapasztalatra tett szert a hajós munkák tekintetében is. Folyamatosan bővülő több száz számot felölelő repertoárunkban megtalálhatóak klasszikus jazz dalok, “örökzöld” slágerek, oldies dalok, magyar party es nemzetközi slágerek a 60-as 70-es 80-as 90-es évekből, rock dalok, latin ritmusok es természetesen a mai slágerek is.

Special Request zenekar

A Special Request 2002-ben alakult. Akkoriban az együttes a budapesti Cotton Club állandó zenekara volt, ahol zenéjükkel estéről estére, megidézték a 20-as, 30-as évek amerikai klubhangulatát. 2004-től az együttes a budapesti Jam Pub jam session alapzenekara volt két éven keresztül. A fergeteges bulik mellett több jazz fesztiválon is nagy sikerrel játszottak. Közel tíz éve rendszeresen fellépnek rendezvényeken, szilveszteri bálokon, esküvőkön, Magyarország mellett Ausztriában és Németországban és az Egyesült Államokban egyaránt. Az együtt átzenélt évek alatt komoly szakmai rutinra és rendkívül széles repertoárra tettek szert. A zenekar tagjai egytől egyik konzervatóriumot illetve Zeneakadémiát végzett hivatásos zenészek.

No Stress Band

A No Sress Band esetében egy olyan zenekarról beszélünk, amely a profi hangszerparknak köszönhetően minden dalt stúdió minőségben szólaltat meg és valóban úgy, ahogy azt az eredeti előadóktól megszoktuk vagy egy kicsit No Stress-esen. Az eredetiséget az énekesek átlagon felüli hangja teszi teljessé és lehetővé. Az együttes tagjainak sorában mind olyan zenészeket találunk akik már számos helyen bizonyították tehetségüket, ismert előadókkal léptek-, lépnek fel, különböző rangos szakmai díjakat söpörtek be, valamint már tanárként oktatják is saját hangszerüket.

Blue Sky Zenekar

A zenekarunk 1995-ben alakult Szolnokon azzal, a céllal, hogy igényesen kidolgozott zenénkkel szórakoztassuk a táncolni vágyókat. Több órás műsorunkban megtalálhatók hazai és külföldi slágerek, örökzöldek valamint nosztalgiaszámok. Vállalunk akár egész estét betöltő fellépést céges rendezvényeken, bálokon, állófogadásokon, estélyeken, fesztiválokon, utcabálokon, falunapokon, esküvőkön, szalagavatókon, főiskolai, egyetemi partykon.

Alibi Együttes

A szentesi székhelyű Alibi Együttest 1997 óta ismerheti a közönség, amely a hosszú évek során folyamatos fejlődésen ment keresztül, s az utóbbi években elmondhatja magáról, hogy az ország egyik legkeresettebb 5 fős professzionális rendezvényzenekarává vált! Az esküvőkön, rendezvényeken valamint a „klub életben” közreműködő zenekarok közül igazi érdekességnek számít az együttesünk, ugyanis a mai trendnek megfelelő hangzásvilágú előadásainkon a hagyományos slágerek mellett különleges feldolgozásokkal is szórakoztatjuk a közönséget, természetesen élőben.

Budapest Showtime Band

Zenekarunk 2009 óta meghatározó szereplője a hazai Partyzenekari életnek. Az elmúlt években számtalan rendezvényen; esküvőkön, céges partykon, estélyeken, bálokon, állófogadásokon, szilveszteri műsorokban, sörfesztiválokon, városi ünnepségeken, falunapokon, utcabálokon, egyetemi és főiskolai bulikon játszottunk. A formáció az elmúlt három esztendőben az egyik legkeresettebb igényes esküvői zenekarrá nőtte ki magát.

Harót Balázs

Harót Balázs vagyok. Előadóként állandó szereplője vagyok a hazai könnyűzenei életnek. Énekesként, vokalistaként közreműködtem a Wellhello, Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Takács Nikolas, Tolvai Reni, MR. Vasovski, Hien produkcióiban. Táncosként számos videóklipben, tv műsorokban vagy színházban vállaltam szerepet itthon és külföldön. A Hyundai autó show koreográfusaként is dolgoztam. Jelenleg főként a Glamorous Company zenekar , E+R blog, Glam Wedding+Event vezetőjeként tevékenykedem.

Gerappa Party Band

A Gerappa Party Band az elmúlt években Magyarország egyik legkiemelkedőbb partyzenekarává nőtte ki magát. Az exkluzív esküvők, pazar bálok, nívós céges rendezvények állandó résztvevője és egyik legkeresettebb élőzene szolgáltatója. A 7 fős, magasan képzett zenészekből álló zenekar egész estés műsorral rendelkezik, melyet 6 különböző karakterű énekhanggal és teljesen élő hangszeres előadással szólaltat meg, mindezt fiatalos lendülettel, pazar eleganciával fűszerezve, hogy vendégei garantáltan felhőtlen hangulatban, önfeledten szórakozhassanak!

Deme Trió

A zenekar jelenlegi felállásban 2002 óta dolgozik együtt. Számos rendezvényen, bálon, esküvõn muzsikáltunk már nagy sikerrel. Repertoárunk igen széles skálán mozog, ami lehetõvé teszi számunkra, hogy minden korosztály zenei ízlését kielégíthessük. Deme István a zenekar vezetője billentyűse. A zenekar énekes-gitárosa Hetényi Pál. Hordós Szilárd a zenekar dobosa 14 éves kora óta a dobok szerelmese.

Pesty Party Showband

A Pesty Party Showband neve brand a magyar rendezvényszakában, mely évek óta szorosan összekapcsolódik a prémium minőségű zenei szórakoztatással. Az elmúlt 17 évben több száz elegáns magyar és nemzetközi esküvőn, céges partin, gálavacsorán szórakoztattuk a közönséget – a hazai nagyvárosok mellett – Londonban, Tuniszban, Oslóban, Dzsibutiban, Linzben, Kielben, Dortmundban, Dunaszerdahelyen, Nagyváradon, Nagyszalontán, Szatmárnémetiben. Felléptünk óceánjárók fedélzetén, luxushotelek megnyitóján, világhírű német, magyar és olasz cirkuszdinasztiák exkluzív esküvői partiján, 1000 fős tengerparti szilveszteri gálán, több magyar híresség családi eseményén, születésnapján és sok-sok sztárénekes kísérőzenekaraként. A lista évről-évre tovább bővül, reméljük, hamarosan az Ön rendezvényén is lesz alkalmunk mindenkit megtáncoltatni!

Koktél 4U

A Koktél 4U party zenekar a zenészek és a zenei repertoár sokszínűségét és minőségét tükrözi. A színvonalas élő zene varázsa, a koncerthangulat egy rendezvény vagy egy esküvő esetében is elengedhetetlen. A közönségünk és a párok visszajelzései alapján sikerült elérnünk, hogy mára a Koktél 4U Zenekar hazánk egyik legnépszerűbb esküvői- és party zenekarává lépett elő.

The Vegas Showband

Gratulálunk, hogy megteszitek az élet egyik legnagyobb lépését! Izgalmas kihívás, hogy a családotok és a barátaitok számára olyan lakodalmat szervezzetek, amelyben mindenki jól érzi magát, és önfeledten tud szórakozni. Nagy feladat, hogy a hangulat az esküvőn végig emelkedett legyen, és a főbb pillanatok között is lekössétek a násznépet. Erre vagyunk mi, a Vegas Showband csapata.A zenekar, akit választotok, megalapozza, hogy milyen lesz az esküvői bulitok.  A repertoár dalai, a zenészek kvalitásai, a zenekar kapcsolata a násznéppel mind fontos tényezők a hangulat megteremtésében és fenntartásában.