vasárnap, február 5, 2023

A Veil Events ingyenes menyasszonyi show-t tartott a jövőbeli menyasszonyoknak Topekában

326
SHARES
2.5k
VIEWS


TOPEKA, Kan. (WIBW) – Minden nőnek az az álma, hogy tökéletes esküvőt rendezzen.

A tökéletes sütemény, a megfelelő helyszín és természetesen a legszebb ruha – de az esküvő megtervezése nem egyik napról a másikra történik, és nem is mindig egyszerű.

A Veil Events tehát arra törekszik, hogy a folyamat szórakoztató és fájdalommentes legyen.

„Az esküvő megtervezésénél rengeteg különféle darab van, rengeteg foglalási eladó van, és sok segítségre lehet szüksége az egész összerakásához, a mai itteni árusok segíthetnek a menyasszonyoknak a zene és az étel megértésében, ill. talán még mindig keresnek helyszínt, így azért vagyunk itt, hogy sokkal könnyebbé tegyük ezeket a menyasszonyok tervezési folyamatát ”- mondta Lindsay Kooser.

Mint bármi, a mesebeli esküvő megteremtése is megterhelő lehet, különösen, ha azt egy év járvány idején tervezték.

„De mivel a COVID segítségével a családomban sokan megbetegedtek, és sok idős emberünk van, és mi sem akartuk őket megbetegíteni, ezért visszatoltuk a következő évre, így a COVID-vel együtt lehet csinálni, és mi valójában egy családi összejövetelt tarthat, amikor ez megtörténik. ”- mondta Osheana Oates menyasszony.

Több mint 40 helyszín vett részt az eseményen, hogy segítsen ötleteket adni a menyasszonyoknak.

„Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nekik, és esküvőszervezési órát tartunk, és ma ketten vannak itt a kiállításon, de csak azért vagyunk itt, hogy megválaszoljuk kérdéseiket, és szeretnénk, ha tudnák, hol kezdjék, ha a költségvetésről és mit válogatási helyszín, itt vagyunk, hogy segítsük őket ebben a folyamatban. ”- mondta Kooser.

Szerzői jog 2021 WIBW. Minden jog fenntartva.Forrás

Next Post