hétfő, augusztus 15, 2022

Vegyen részt egy nyári esküvőn virágfüzérrel: ragadjon meg néhány nyomot Ashener Cow-tól

326
SHARES
2.5k
VIEWS


Vessen egy pillantást a virágfüzér ruhára, hogy megtanítsa, hogyan nézzünk ki igazi Dívának!

Vegyen részt egy nyári esküvőn virágfüzérrel: ragadjon meg néhány nyomot Ashener Cow-tól

Ashnore Carr tizenéves színésznő, aki ötévesen kezdte karrierjét a televíziós iparban. Ashenor számos más tévéműsorban is szerepelt, és a Sanju és a Manmarzian című filmekben játszott először. A fiatal Diva, a Diwali 2020 ruhájával, a hagyományos ruházat legjobb előadója. Ashenort hagyományos kék és lila virágmintás ruhában viselték, melyeket mind babának tekintettek. Ashenor Carr teljesen élvezi a körmének megjelenését, és ez a ruha jól néz ki. A tizenéves színésznő gyönyörű virágos ruháját lila mojarival párosította, hogy súlyos ezüstdzsemekkel és nyilatkozatgyűrűkkel hangsúlyozza a nemzet kinézetét. Ashor tökéletesen nézett ki ebben a ruhában, amely lehetővé tette számunkra, hogy folytassuk a következő nyári esküvői megjelenésünket.

A frizuráihoz jól meghatározott hajlatokkal emeli a haját, és szépséget ad általános megjelenésének. Ashenor harmat alakú arcot, tökéletesen illeszkedő bronzarcokat, meztelen és barna rúzsokat, valamint szemhéjfestékeket választott.

Ashnore Carr megrázta a köntöst, és egy gyönyörű babának tűnt. A színésznő mindenkit szép virágos ruhájával ismert fel. Ne becsülje alá, hogyan kell megtanítani egy körmöt, mint egy igazi díva egy virágfüzéren!

Source link

Next Post